Index / Bedrijf / Hoe de klantenservice normen te implementeren

Share This Post

Bedrijf

Hoe de klantenservice normen te implementeren

Geweldige klantenservice vaardigheden zijn een aanwinst voor elk bedrijf. Wanneer een klant heeft een goede ervaring met uw bedrijf, kan hij als een wandelende reclamebord. Hij zal iedereen die hij weet het, wat neerkomt op gratis reclame voor uw bed

AdvertisementGeweldige klantenservice vaardigheden zijn een aanwinst voor elk bedrijf. Wanneer een klant heeft een goede ervaring met uw bedrijf, kan hij als een wandelende reclamebord. Hij zal iedereen die hij weet het, wat neerkomt op gratis reclame voor uw bedrijf te vertellen. Ook zal een klant praten over zijn negatieve ervaringen. Te veel negatieve klantenservice ervaringen kunnen klanten weg te jagen en te ontmoedigen herhaal businesss. Door het implementeren van customer service-normen in uw organisatie, uw medewerkers weten hoe te behandelen en hoe uw klanten niet te behandelen.

Wat je nodig hebt

Handboek

onderzoeken

Identificeer gebieden en problemen die potentiële klantenservice problemen zou kunnen veroorzaken. Bijvoorbeeld medewerkers ruzie met klanten, het negeren van klanten, borstelen een klacht van een klant en niet follow-up met klanten in een tijdige wijze.

Maak een handleiding of handboek om de mogelijke probleemgebieden aan te pakken. Het handboek moet dienen als een regelboek aan uw medewerkers te instrueren over hoe elke situatie moet worden omgegaan. Zo kunt u het document in het handboek dat de werknemer is om nooit, onder geen enkele omstandigheid, ruzie met de klant. Een lijst van de regel dat de werknemer om elke klant te erkennen door hen te begroeten met een glimlach in plaats van ze te negeren. Meer steekproef regels zijn niet praten over de mobiele telefoon terwijl de klanten zijn rond en excuses aanbieden aan klanten die rapporteren negatieve ervaringen.

Zorg ervoor dat uw werknemer leest de klantenservice handboek. Laat hem ondertekenen en dateren een pagina aan de achterkant van het handboek. Dit houdt hem verantwoordelijk voor de uitvoering van het gedrag vereist door uw bedrijf. Plaats deze gedateerde en ondertekende formulier naar de werknemer werk bestand.

Maak een feedback systeem dat feedback maakt van uw klant. Als u niet beschikt over een feedback systeem in de plaats, zult u niet weet of uw klantenservice normen consequent gevolgd. Om feedback te verzamelen, kun je korte enquête formulieren aan de klant te bieden. U kunt ook contact opnemen met de klant via e-mail of telefoon te horen over zijn klantenservice ervaring.

Aandacht besteden aan de slechte klantenservice gedrag van medewerkers in plaats van het uitzicht op het. Als een klant klaagt over een werknemer, praat met de werknemer over de kwestie. Neem corrigerende maatregelen om het gedrag te stoppen indien nodig. Als het probleem niet ophoudt, kan het nodig zijn om de werknemer te beëindigen om uw klanten.

Share This Post