Index / Huis / Hoe de ketting op een Remington Chainsaw Vervangen

Share This Post

Huis

Hoe de ketting op een Remington Chainsaw Vervangen

Remington maakt meer dan alleen scheerapparaten. De Remington kettingzaag is een handige incidenteel gebruiken tool voor het snijden van dode takken en het verwijderen van bomen. U kunt een bot mes snel te vervangen op een Remington kettingzaag zonde

AdvertisementRemington maakt meer dan alleen scheerapparaten. De Remington kettingzaag is een handige incidenteel gebruiken tool voor het snijden van dode takken en het verwijderen van bomen. U kunt een bot mes snel te vervangen op een Remington kettingzaag zonder het verwijderen van het gehele zaagblad. Vervanging kettingen zijn verkrijgbaar bij home improvement centra.

Wat je nodig hebt

  • Dopsleutel set

    Lederen werkhandschoenen

    vervanging keten

    platte schroevendraaier

    Wrench set

Koppel de kettingzaag netsnoer. Zoek de gids bar en kettingwielbeschermkap behoud moer aan de rechter voorzijde van de kettingzaag lichaam. Verwijder de moer met een steeksleutel en trek het deksel weg van de kettingzaag. Trek je handschoenen van het leerwerk voor het verwijderen van de keten.

Duw het zaagblad in de richting van de motorkettingzaag lichaam om speling te bieden in de keten. Verwijder de ketting van het kettingwiel in het lichaam van de kettingzaag en verwijder de ketting van het zaagblad.

Leg de nieuwe ketting over het tandwiel in de motorzaag lichaam en rijg de ketting over de bovenkant van het zaagblad. De snijkant van de ketting uit de buurt van de zaag wijzen.

Houd de keten in de buurt van de top groef in de buurt van het einde van het zaagblad tijdens het draaien van het zaagblad weg met uw vrije hand. Dit zal de ketting draait boven het overige gedeelte van de geleidingsrail.

Trek het zaagblad weg van de zaag om speling te nemen uit de keten en sluit de motorzaag te dekken. Rijg het zaagblad behoud van moer over de bout totdat het is met de hand vast. Schuif langzaam de geleider terug in de kettingzaag tot het zaagblad bevestigingsbout slot over de gids.

Zoek de kettingspanning stelschroef tussen de klep en het zaagblad. Draai de aanpassing met een schroevendraaier met de klok mee om de ketting te spannen. Draai het zaagblad vasthouden van de moer met een sleutel.

Hints

Kettingzaag messen zijn scherp, altijd schoenen met leren werkhandschoenen bij het vervangen van de Remington kettingzaag keten.

Share This Post