Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe de inlegzolen of Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe de inlegzolen of Shoes Reinig

Alle schoenen moeten frequent en schoonmaakspullen hen op zoek aantrekkelijk en in optimale conditie te houden. Wanneer de zolen van je favoriete paar sneakers, flats of hakken uitzenden geur, hoef je niet om ze uit te gooien. Omdat zweetvoeten produ

AdvertisementAlle schoenen moeten frequent en schoonmaakspullen hen op zoek aantrekkelijk en in optimale conditie te houden. Wanneer de zolen van je favoriete paar sneakers, flats of hakken uitzenden geur, hoef je niet om ze uit te gooien. Omdat zweetvoeten produceren geur veroorzakende bacteriƫn, zal de binnenkant van je schoenen een grondige reiniging nodig hebben om de geur te verwijderen. Met behulp van een paar eenvoudige huishoudelijke tips en trucs, kunt u alle geuren uit te bannen en verwen uw inlegzolen gemakkelijk met een beetje doe-het-zelf TLC.

Wat je nodig hebt

Warm water

Vloeibare zeep

oude tandenborstel

oude handdoek

Old rag

Lepel

Bakpoeder

Krant

Wasdroger sheet

Verwijder de zolen van je schoenen. Zet de schoenen in een bak gevuld met warm water en milde vloeibare zeep. Met behulp van een oude tandenborstel, gelden de zeep en water om de zolen. Schrob de inlegzolen voorzichtig. Voor lederen zolen, dip een kleine handdoek in de zeep mengsel te reinigen met.

Droog de zolen grondig met een oude, schone doek. Plaats de inlegzolen op een groot droge handdoek op een koele plaats om 24 uur drogen. Als uw inlegzolen zijn leer, houd ze uit de buurt van directe warmte om hen van het kraken te houden.

Verwijder alle resterende geurtjes met geur-busting zuiveringszout. Voor het slapen gaan, plaats een dunne laag van zuiveringszout op de bovenkant van je zolen met een lepel. Leg de zolen op de krant met de baking soda naar boven. Als je wakker in de ochtend, schud de poederachtige substantie van de inlegzolen voor het dragen.

Voeg een zoete geur aan uw zolen met een wasdroger vel. Snijd het vel in de helft. Dingen helft in een schoen, en de andere helft in de andere schoen. Laat de vellen in de schoenen te blijven 's nachts om de geur te dragen van het blad aan de zolen.

Hints

Houd je voeten schoon en droog. Als je voeten bezwete gemakkelijk, draag dikke katoenen sokken met je sneakers om eventuele geuren en vocht te absorberen. Ook wast uw voeten dagelijks met behulp van een voet borstel en zeep om eventuele bacteriƫn te verwijderen uit tussen je tenen en op de toppen en de voetzolen.

Niet dragen hetzelfde paar schoenen per dag. Na elke twee wearings, verwijder de inlegzolen en laat de schoenen te drogen op een koele plaats van warmte.

Gebruik de wasmachine of droger niet gebruiken om je zolen schoon te maken.

Share This Post