Index / tech / Hoe de ingebouwde FaceTime camera gebruiken op een MacBook

Share This Post

tech

Hoe de ingebouwde FaceTime camera gebruiken op een MacBook

De MacBook Air en MacBook Pro beide schepen met ingebouwde FaceTime HD-camera's. De camera - genoemd iSight tot eind 2010 - levert 720p HD-beelden bij het bellen van je MacBook Pro aan een Mac met een FaceTime HD-camera. U kunt de camera gebruiken om

Advertisement

De MacBook Air en MacBook Pro beide schepen met ingebouwde FaceTime HD-camera's. De camera - genoemd iSight tot eind 2010 - levert 720p HD-beelden bij het bellen van je MacBook Pro aan een Mac met een FaceTime HD-camera. U kunt de camera gebruiken om te bellen andere Intel-gebaseerde Macs, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S en iPod touch. De camera is niet alleen nuttig bij de FaceTime-app, maar met PhotoBooth, iChat en Skype.

Wat je nodig hebt

Macbook w / iSight

Start de PhotoBooth applicatie die standaard op de MacBook komt. De applicatie draait op de FaceTime-camera en gebruikt het om stilstaande foto's of video's van de persoon die in de voorkant van de computer. Een voorbeeld van de afbeelding in het hoofdvenster. Selecteer de foto of video-icoon in de linker bovenhoek van het scherm. Klik op de camera of de videocamera onderaan in het midden van het scherm om de camera om een ​​foto te nemen of een video-opname te activeren.

Start de iChat-toepassing die wordt geleverd met alle MacBooks. Klik op het video-camera aan de bovenkant van het venster om een ​​videochat preview-venster te openen. Video-chatten met andere iChat vrienden in je vriendenlijst die online zijn. Klik op een vriend die een camera icoon video naast zijn naam voor een twee-weg video-chat weergegeven. Extra buddies kunnen om de video-chat worden toegevoegd.

Lanceer Skype, een third-party gratis te downloaden van het internet. Skype biedt gratis video-oproepen tussen Skype-leden, evenals low cost traditionele oproepen naar niet-Skype-leden overal ter wereld. Skype opent de FaceTime camera voor gebruik op de video-oproepen.

Activeer de FaceTime-applicatie, die schepen gratis op alle MacBooks. De applicatie activeert de FaceTime camera. Bekijk de preview van uw afbeelding. Neem contact op met iedereen in de lijst met contactpersonen aan de rechterkant van het venster FaceTime door te klikken op een telefoonnummer. De persoon kan uw video-oproep op een Intel Mac of op een iPad2, iPhone of iPod touch te beantwoorden.

Share This Post