Index / Cars / Hoe de Headlight Bulb op de Ford F150 2004 Mutatie

Share This Post

Cars

Hoe de Headlight Bulb op de Ford F150 2004 Mutatie

Wanneer de koplampen in de Ford F-150 af te breken is er geen noodzaak om naar een garage of monteur. De koplampen in uw Ford F-150 zijn volledig gebruiker vervangbaar. Om de koplampen in een Ford F-150 te vervangen, moet u een medium moersleutel en

AdvertisementWanneer de koplampen in de Ford F-150 af te breken is er geen noodzaak om naar een garage of monteur. De koplampen in uw Ford F-150 zijn volledig gebruiker vervangbaar. Om de koplampen in een Ford F-150 te vervangen, moet u een medium moersleutel en een 04 Model Ford F-150 Headlight, meestal verkocht onder de aanduiding H14 en H13 hebben.

Wat je nodig hebt

H-13 en H-14 Headlight

Middelgrote wrench

Zet de motor af en verwijder de sleutels uit uw 2004 Ford F-150. Geef de truck tijd om af te koelen als om letsel te voorkomen als gevolg van een heet oppervlak. Direct links van de stuurkolom is er een grote schakelaar met een beeld van een kap opening die dient om de motorkap te openen te trekken. Trek deze schakelaar en ga naar de voorkant van de auto. Onder de kap is een tweede schakelaar die moet worden getrokken naar u vervolgens naar rechts. Na dit te doen, zal de kap te openen en je in staat om omhoog te trekken en prop de kap geopend zal zijn.

Vind de koplamp die u wilt vervangen. Boven de koplamp vergadering zal er een reeks van vier bouten zijn. In het midden van deze vier bouten is er een klein plastic insert dat je moet trek naar de buitenste lens van de koplamp assemblage los te maken. Verwijder de buitenste kap en leg opzij.

Schroef de beschadigde koplamp en leg opzij. Vervang de kapotte lamp met de nieuwe H13 en H14 lamp. Bevestig het buitenste lensdop en druk het plastic inzetstuk terug op zijn plaats, het blokkeren van de koplamp montage. Om ervoor te zorgen dat u goed de koplamp vervangen, schakel de koplampen meerdere keren en zorg ervoor dat u de taken correct uitgevoerd.

Hints

Probeer niet om de koplamp assemblage te verwijderen terwijl het voertuig op, dit te doen kan leiden tot ernstig letsel.

Share This Post