Index / Gezondheid / Hoe de Head Pain Overcome veroorzaakt door Screaming

Share This Post

Gezondheid

Hoe de Head Pain Overcome veroorzaakt door Screaming

Hoofdpijn en hoofdpijn kan gemakkelijk worden veroorzaakt door een verscheidenheid van situaties en handelingen die we tegenkomen in ons dagelijks leven, zoals schreeuwen of schreeuwen. Volgens Health-Cares.net, spanningshoofdpijn --- een van de mees

AdvertisementHoofdpijn en hoofdpijn kan gemakkelijk worden veroorzaakt door een verscheidenheid van situaties en handelingen die we tegenkomen in ons dagelijks leven, zoals schreeuwen of schreeuwen. Volgens Health-Cares.net, spanningshoofdpijn --- een van de meest voorkomende vormen van hoofdpijn --- worden vaak veroorzaakt door stress en angst, die twee emoties vaak geassocieerd met situaties waarin je nodig hebt om te schreeuwen zijn. Schreeuwen en overexerting je voor een langere periode van tijd --- zoals schreeuwen en juichen tijdens een concert of een sportevenement --- kan ook leiden tot hoofdpijn. Gelukkig zijn er verschillende technieken voor het overwinnen van hoofdpijn.

Wat je nodig hebt

Cool washandje kompres

Vloeistoffen voor de rehydratatie

Over-the-counter pijnstillers

Stop met schreeuwen en laat je lichaam te ontspannen en kalmeren. Zelfs als je niet schreeuwen uit woede of intense emoties, je lichaam gespannen uit het geschreeuw, die de spieren in het hoofd en de nek zal aanhalen en bijdragen aan uw hoofd pijn.

Verwijder jezelf van elke situatie die je van streek en het veroorzaken van u te schreeuwen, vooral als het potentieel gevaarlijk voor uw gezondheid.

Hydrateren jezelf met water of een andere vloeistof gezond. Screaming kan ertoe leiden dat u om vocht te verliezen in je lichaam en uitdrogen uw systeem, dat is een veel voorkomende oorzaak van hoofdpijn. Een warme drank, zoals thee, kan je keel en stembanden te kalmeren als ze beschadigd voelen van de schreeuwende episode. Web MD raadt het vermijden van dranken met alcohol als dit uw bestaande hoofd pijn kan verergeren.

Voer ontspanning technieken, zoals stretching, diepe ademhaling, meditatie of het ontvangen van een massage op je bovenste schouders, nek en hoofd.

Neem een ​​warm bad of gebruik een koele washandje als een kompres over je ogen en ga om de spanning te verminderen en helpen om uw hoofdpijn te overwinnen. Voeg een essentiële olie, zoals lavendel of jasmijn, aan uw bad of comprimeren te helpen bevorderen ontspanning.

Zitten of rusten in een donkere kamer waar er geen licht of luide stimulatie die mogelijk uw symptomen kan verergeren. Je moet ook onthouden van spreken tot de spieren in je keel en nek die waren oververmoeid rusten.

Neem de aanbevolen dosering van de over-the-counter pijnstiller van uw keuze. Herhaal dit zo nodig wanneer aanbevolen door de specifieke instructies van de medicatie.

Share This Post