Index / Persoonlijke financiën / Hoe de handel Stock Met Intraday Volatiliteit

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe de handel Stock Met Intraday Volatiliteit

Terwijl beleggers aandelen voor langere tijd zich niet te bekommeren om de dag-tot-dag bewegingen van de aandelenmarkten, die de handel voorraden gebruik maken van de bewegingen van dag tot dag en soms minuut tot minuut als een manier om kort te make

AdvertisementTerwijl beleggers aandelen voor langere tijd zich niet te bekommeren om de dag-tot-dag bewegingen van de aandelenmarkten, die de handel voorraden gebruik maken van de bewegingen van dag tot dag en soms minuut tot minuut als een manier om kort te maken -term winst. Stock handelaren die kopen en verkopen van een voorraad op dezelfde dag worden aangeduid als daghandelaren. Soms voorraad trades duren één dag of meerdere dagen, maar vaak worden ze als een winst generator geplaatst op basis van intraday of op korte termijn volatiliteit van de markt.

Wat je nodig hebt

beleggingsrekening

Real time ticker

onderzoeksmateriaal

Hoe de handel Stock Met Intraday Volatiliteit

Open een beleggingsrekening. Met het oog op de handel voorraden, moet de ondernemer eerst een beleggingsrekening. Om deel te nemen in de day-trading-activiteiten, moet de handelaar ten minste $ 25.000 op zijn rekening.

Volgen de VIX. De VIX is een maatstaf voor de volatiliteit. Hoe hoger het getal, hoe groter de volatiliteit van een handelaar kan verwachten op een Beursdag. Gematigde volatiliteit wordt vaak gedefinieerd als een VIX in de hoge jaren '20 tot hoge jaren '30. Aangezien het aantal valt, wordt het moeilijker om winst op intraday verschillen omdat evolueren gewoonlijk vlakker zijn.

Vind een lijst met hoge bèta voorraden. Een hoge beta voorraad is een voorraad die naar boven of beneden beweegt tegen een hoger tarief dan de totale markt. Als een bestand heeft een bèta van 1, toen de S & P 500 stijgt met 1 procent, de beurs zal ook. Een handelaar op zoek naar de winst op de volatiliteit handelt vaak aandelen met een beta hoger dan 1. Hoe hoger de beta, hoe beter.

Onderzoek die voorraden op de high-beta voorraad lijst. Een combinatie van technische en fundamentele analyse zal de aandelen die het potentieel voor een grote, op korte termijn beweging hebben onthullen.

Plaats een combinatie van lange en korte trades. Volatiliteit handelaren gebruiken vaak een combinatie van short-selling en de traditionele lange trading om zowel hun activa te beschermen en proberen te profiteren wanneer de prijs van een aandeel omhoog en omlaag gaat.

Hints

Day trading is zeer gevaarlijk en weinig maken een lange-termijn winst. De handelaar wordt geadviseerd om voorzichtig te zijn wanneer zij deelnemen aan deze activiteiten.

Share This Post