Index / Cars / Hoe de Gashouder verzenden Unit Vervang op een Ford Mustang

Share This Post

Cars

Hoe de Gashouder verzenden Unit Vervang op een Ford Mustang

De brandstof verzendende eenheid is verantwoordelijk voor het verzenden van brandstof-niveau informatie aan de aandrijflijn besturingsmodule en de brandstofmeter. Overmatig koolstof in de benzine kan voortbouwen op de brandstof verzendende eenheid, w

AdvertisementDe brandstof verzendende eenheid is verantwoordelijk voor het verzenden van brandstof-niveau informatie aan de aandrijflijn besturingsmodule en de brandstofmeter. Overmatig koolstof in de benzine kan voortbouwen op de brandstof verzendende eenheid, waardoor het defect raken. Ford adviseert het toevoegen van een fles Techron brandstofsysteem cleaner om een ​​volle tank brandstof om het probleem op te lossen. Als u deze twee keer hebben gedaan en hebben nog steeds een probleem met de verzendende eenheid, zal de vervanging uw enige keuze.

Wat je nodig hebt

Mustang winkel handleiding specifiek voor uw modeljaar

Veiligheidsbril

Tool set

krik

Brandstofleiding disconnect hulpmiddel

Helper (optioneel)

Rags

schroevedraaier

houten hamer

Nieuwe brandstofpomp montage met afdichting

Koppel de negatieve kabel van de accu.

Bepaal welke stijl van de gastank uw Mustang is door onderzoek in de winkel boek zodat u weet of om toegang te krijgen van onder of door het verwijderen van de achterbank bodem. U kunt kiezen uit een Haynes handleiding specifiek voor uw Mustang bij de meeste auto-onderdelen winkels of hoofd naar beneden naar de openbare bibliotheek en de duim door middel van de volledige grootte Chilton handleidingen voor bijzonderheden.

Als u een nieuwer model, moet u toegang tot de top van de brandstoftank door het verwijderen van de achterbank onderste kussen. Als dit betrekking heeft op u, ga dan naar stap drie.

Als het een oudere Mustang, zal je nodig hebt om de tank te laten vallen op de grond om toegang te krijgen tot de pomp. Als dit uw Mustang, ga dan naar stap vier.

Zet je veiligheidsbril en bereiken in de achterbank. Schuif uw vingers voorzichtig onder de lip van de stoel bodem en stevig omhoog te trekken. De zitting bodem moet vrij te trekken met een aantal aanzienlijke kracht. Zodra u de zitting bodem vrij, haal hem uit de auto en zet hem ergens veilig. Nu, ga dan naar stap negen.

Zet je veiligheidsbril en klim onder de achterkant van de Mustang. De brandstoftank wordt op zijn plaats gehouden door twee lange draagbanden.

Breng de aansluiting naar het midden van de tank te steunen. Verwijder vervolgens de bouten waarmee de steun riemen op zijn plaats.

Gebruik de set om de bouten die de banden op zijn plaats te verwijderen socket. Er mag slechts één bout aan elke band, gelegen aan één einde. Het andere uiteinde van de riem dia's in een berg die je uit kunt verwijderen, indien gewenst, nadat de tank is beneden.

Langzaam de tank met de krik, totdat je kunt bereiken en koppel de brandstofleidingen van de pomp op de bovenkant van de tank met het verbreken gereedschap brandstofleiding. De vulopening kunt u alleen om de tank te laten vallen enkele centimeters, dus jockey de tank enigszins om u toegang vanaf de zijde tegenover de vulopening. In dit stadium, zult u ook wilt de bedrading van de pomp en afzender verbreken door ze losmaken en het harnas te bewegen voorzichtig aan de zijkant.

Ontgrendelen de vulopening houder en schuif de vulopening van de tank. Het kan best zijn om een ​​helper voor dit hebben. Zodra de vulopening is uit, trek de tank terug en weg van het voertuig.

Wikkel een lap om de punt van de schroevendraaier en plaats de schroevendraaier tegen de borgring aan de bovenkant van de tank waar de brandstofpomp gaat. Tik voorzichtig de schroevendraaier met de hamer om de borgring gratis pop.

Verwijder de brandstofpomp door voorzichtig omhoog en uit de tank tillen. Het verzenden van eenheid maakt deel uit van de pomp assemblage en wordt niet afzonderlijk bediend, zodat je nodig hebt om te wisselen van uw bestaande pomp uit met de nieuwe. Wanneer u de nieuwe pomp te installeren, wees voorzichtig niet te vergeten de nieuwe pakking knijpen, omdat dit een brandstof lek kan veroorzaken.

Draai de stappen om de pomp, tank, vulopening, kabelbomen, tank, etc. opnieuw te installeren als u klaar bent, sluit de negatieve accukabel en start de Mustang, vervolgens zorgvuldig te inspecteren op eventuele lekkages rond de tank en de vulopening. Als u ziet, zet dan onmiddellijk en bevestig de lekken.

Hints

Wees uiterst voorzichtig bij het werken met brandstofsystemen. Vermijd roken, open vuur of het creëren van vonken van welke aard ook. Benzinedampen zijn veel meer brandbaar dan benzine zelf, dus zorg ervoor dat alles wat kon tenminste 20 voet uit het voertuig te allen tijde tijdens deze procedure de dampen ontsteken houden.

Share This Post