Index / Huis / Hoe de Float op een Kohler Toilet oplossen

Share This Post

Huis

Hoe de Float op een Kohler Toilet oplossen

Kohler toiletten twee soorten float-systemen om het water te regelen in uw toilet tank. Een daarvan is de standaard plastic bal op een lange koperen arm, de andere is een alles-in-één ontwerp heet een Fluidmaster dat zowel de zwevend toilet en de fil

AdvertisementKohler toiletten twee soorten float-systemen om het water te regelen in uw toilet tank. Een daarvan is de standaard plastic bal op een lange koperen arm, de andere is een alles-in-één ontwerp heet een Fluidmaster dat zowel de zwevend toilet en de fill ventiel in een apparaat verwerkt. Hoewel ze precies werken hetzelfde, ze zijn totaal verschillende ontwerpen en moeten apart worden aangepakt bij het oplossen van een probleem met een van hen.

Wat je nodig hebt

  • Phillips schroevendraaier

Standard Ball Float

Verwijder het deksel op de tank.

Controleer of de vlotter daadwerkelijk zweeft. Als het is en het toilet loopt voortdurend kan je de bal vlotter aan te passen.

Pak de vlotter arm in beide handen en buig deze iets naar beneden. Deze actie zal ertoe leiden dat de vlotter om dieper te gaan in het water en daarom komen sneller, het afsluiten van de watertoevoer eerder.

Controleer of de vlotter is gedeeltelijk of volledig ondergedompeld in het water. Zo ja, wordt de vlotter gebarsten of heeft een gat daarin en kan niet worden aangepast, moet het worden vervangen. De werkelijke vlotter zelf en schroeft in een ijzer kan worden genomen om overeenkomen met een nieuwe die weer kan worden geschroefd.

Fluidmaster Toilet Float

Verwijder het deksel op de tank.

Zoek de Fluidmaster vlotter die zal worden geïntegreerd met de vulklep, meestal aan de linkerkant van het toilet. Het moet bob op en neer in het water van het toilet tank.

Stromend water betekent dat de vlotter moet worden aangepast. Er zal een Phillips schroef op de bovenkant van de eenheid die kan worden aangepast door te draaien met een Phillips schroevendraaier.

Draai de schroef met de klok mee en de vlotter zal dieper worden geduwd in het water. Als dat gebeurt, net als een standaard float, het stromend water wordt uitgeschakeld sneller schakelen. Als er niet genoeg water in de tank, kunt u de schroef draai de tegenovergestelde manier waarop de vlotter zal leiden tot hogere zitten en laat meer water in.

Wanneer de vlotter niet kan worden aangepast of zinkt naar de bodem van het toilet, ofwel het mechanisme is gebroken of de vlotter wordt gekraakt en moeten worden vervangen.

Hints

Elk van deze wc-onderdelen zijn verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt, en als je niet zeker weet wat te krijgen, verwijder dan de oude eerste en neem het in om het met elkaar overeenkomen.

Als u een wc-onderdelen te verwijderen, altijd denken aan de belangrijkste watertoevoer klep uit te schakelen naar het toilet.

Share This Post