Index / Cars / Hoe de elektrische systeem in een Mercury Villager oplossen

Share This Post

Cars

Hoe de elektrische systeem in een Mercury Villager oplossen

De Mercury Villager genoten van een fatsoenlijke run als een van de meer betaalbare mini-busjes, maar wordt niet meer gemaakt. Deze gezinsauto's delen een groot deel van de dezelfde onderdelen met hun broer of zus, de Nissan Quest, dat kan van pas ko

Advertisement

De Mercury Villager genoten van een fatsoenlijke run als een van de meer betaalbare mini-busjes, maar wordt niet meer gemaakt. Deze gezinsauto's delen een groot deel van de dezelfde onderdelen met hun broer of zus, de Nissan Quest, dat kan van pas komen bij het repareren van een elektrisch systeem.

Programmeer je Mercury Villager alarm op afstand door het verkrijgen van binnen en sluiten en vergrendelen van uw deuren. Plaats de sleutel in het contactslot en verwijder hem zes keer zeer snel. Zodra het instrumentenpaneel knippert twee keer, zet je sleutel weer in en draai hem om de accessoires positie. Druk op een willekeurige knop op de afstandsbediening, en het moet worden geprogrammeerd.

Zoek de keyless entry-module achter de middenconsole als je nodig hebt om het te vervangen. Je moet de negatieve accukabel eerst los te koppelen.

Vervang de macht venster schakelaars wanneer een elektrisch bediende ruiten niet goed werkt. Het herstellen van hen werkt zelden omdat ze af te breken vrij gemakkelijk.

Denk aan het vervangen van de zuurstof sensoren als het voelt alsof je Mercury Villager rijdt een beetje ruwer.

Kijk naar je rug remlichten als uw dashboard gaat branden wanneer u remt. Als je de rem lampen zullen verwijderen, kunt u vinden dat het soldeer samengesmolten aan de voet van de lamp. Dit leidt tot een voltageprogramma gehele Mercury het elektrische systeem. Vervang de bollen om het probleem op te lossen.

Onderzoek de remlichten opnieuw als vreemde elektrische dingen blijven gebeuren. De basis van de remlichten wordt ongelooflijk warm, wat kan leiden tot een korte in uw Villager. Dit probleem kan zich ook voordoen als het verkeerde type remlichten zijn geïnstalleerd of als de juiste zijn onjuist zijn geïnstalleerd.

Share This Post