Index / Cars / Hoe de elektrische systeem in een Cadillac Escalade oplossen

Share This Post

Cars

Hoe de elektrische systeem in een Cadillac Escalade oplossen

De Escalade niet alleen wordt gemaakt door Cadillac, het is ook de Cadillac van SUV's. De top-of-the-line functies hoger dan die van andere luxe SUV's met items zoals zetel warmer en bandendruk sensoren. De elektrische eigenschappen maken tal van ele

Advertisement

De Escalade niet alleen wordt gemaakt door Cadillac, het is ook de Cadillac van SUV's. De top-of-the-line functies hoger dan die van andere luxe SUV's met items zoals zetel warmer en bandendruk sensoren. De elektrische eigenschappen maken tal van elektrische eisen, zelfs wanneer de Escalade niet actief is. De 2004 Cadillac Escalade was een slecht jaar voor de elektrische systemen, maar de afgelopen jaren hebben laten zien verbetering.

Wat je nodig hebt

Fuse afzuigkap

schroevedraaier

ohmmeter

Vervang een oudere accu met een aanbevolen vervanging als je ervaart een elektrische storing na de andere. Wees bereid om meer omdat de goedkoopste batterijen gewoon niet hebben wat er nodig is om een ​​Escalade macht te betalen.

Uitsluiten batterij of dynamo problemen eerst als je een probleem hebt uitgangspunt. Als ze te testen ok, kunt u een probleem voorgerecht. Gebruik een ohmmeter om de weerstand te lezen van de elektromagnetische testen. Vervang de spoel assemblage met een hoge of lage weerstand lezen. Een lezing van meer dan 1,3 ohm kan een breuk in de kronkelende continuïteit betekenen. Als uw lezing is dan 0,8 Ohm, heeft u waarschijnlijk een kortsluiting in de bochtige circuit.

Denk aan het controleren van uw koplamp bedrading als lampen knipperen of blijven uit. De oorzaak zou een elektrische overbelasting. Overbelasting kan ook problemen met de ruitenwissers te veroorzaken. Echter, als ijs of sneeuw bestaat, blijkt uit de voorruit en probeer dan uw ruitenwissers.

Erken dat de bedrading circuits van een Cadillac Escalade gebruiken een combinatie van circuit breakers, zekeringen en smeltbare thermische links naar de kans op brand te verminderen. Toegang tot de zekeringenpaneel blok op het einde van het dashboard of de underhood zekering / relais centrum in de buurt van de remvloeistof reservoir aan het einde van de motorruimte van de bestuurder. Als u een gebroken of gesmolten zilver band in een zekering opmerken, verwijder de zekering met een zekering afzuigkap en te vervangen door een met hetzelfde amperage.

Realiseer je dat het oplossen van problemen elektrische systeem ligt soms in de codes in de controller. Begint te controleren of opgeslagen foutcodes. Als het testen blijkt dat er een probleem met de bedrading, kan een bedrading schema helpen om het te repareren. Verwijder alle foutcodes zodat ze niet gereset.

Controleer of de mogendheid liftgate weigert te ontgrendelen van uw auto op afstand of de overhead console switch. Als u dit probleem met een 2007 Escalade hebt, heb je een software probleem dat vereist dat het herprogrammeren van de TIS-afstandsbediening.

Krijgen hulp van een gecertificeerde monteur als uw SUV vertoont aandrijflijn problemen. De elektronisch gestuurde transmissie en elektronische gashendel biedt grote pk die alleen kan worden bediend door een monteur met de juiste kennis en gereedschappen.

Hints

Als u een belangrijke zekering tijdens een reis, lenen hetzelfde amperage van iets wat je niet nodig hebt, zoals een aansteker.

Laat niets elektrische toe te voegen aan uw Cadillac SUV, totdat u contact op met een erkende dealer. Sommige add-on elektrische apparaten kunnen interfereren met andere componenten en zelfs de Escalade beschadigen.

Share This Post