Index / Sport en fitness / Hoe de duim los wanneer werpen van een Bal van het kegelen

Share This Post

Sport en fitness

Hoe de duim los wanneer werpen van een Bal van het kegelen

De release punt waarop een bowling bal wordt gegooid speelt een grote rol in het succes van de worp. Een bowling bal die te snel wordt vrijgegeven zal waarschijnlijk rolt straight - langzaam - en vaak eindigen in de goot. Een bowling bal die te laat

AdvertisementDe release punt waarop een bowling bal wordt gegooid speelt een grote rol in het succes van de worp. Een bowling bal die te snel wordt vrijgegeven zal waarschijnlijk rolt straight - langzaam - en vaak eindigen in de goot. Een bowling bal die te laat is uitgebracht zal eindigen overschrijding zijn doel en ook waarschijnlijk eindigen in de goot. De plaatsing van de duim heeft veel van hoe goed een bowlingbal gooien slaagt in het slaan de pinnen. Of je gooit een rechte bal of een haak bal, de bal loslaten correct met uw duim zal leiden tot hogere scores op de lange termijn.

Kies de juiste bowling bal voor uw stijl van bowlen. Selecteer een bal, dat is het juiste gewicht. Bijvoorbeeld, als je gooit een rechte bal, kun je gaan met een iets zwaarder bal dan iemand die gooit een haak. Kies een bal die comfortabel vinger en duim gat plaatsing heeft ook. Dit zal helpen zorgen voor een goede duim loslaat als je de bal te gooien.

Werk aan je voetenwerk en lichaam beweging. Oefen het nemen van de dezelfde stappen en het maken van dezelfde bewegingen met je lichaam en armen. Dit zal helpen handhaven van de juiste versie voor je duim.

Laat uw duim op de lijn terwijl u de vuile lijn te benaderen. Voor rechte bowlers, zal de duim los te maken en moet komen in een lichte hoek terwijl je wijsvinger, middelvinger en ringvinger vormen een "W", dat direct aan het pinnen punten. Voor haak bowlers, zal uw duim los en draai je vingers twee duim alsof je het maken van een handdruk beweging met je duim recht omhoog de bal af te maken.

Hints

Vergeet niet dat uw duim vrijlating uit de bowlingbal zou moeten gebeuren, terwijl je vingers zijn nog steeds in hun vingergaten. De vingers duwen de bal van de baan, niet de duim.

Share This Post