Index / Huis / Hoe de Drawers Vanuit een Snap-On Toolbox verwijderen Met kogellagers

Share This Post

Huis

Hoe de Drawers Vanuit een Snap-On Toolbox verwijderen Met kogellagers

Veel professionele en home monteurs kiezen Snap-On gereedschapskisten om hun gereedschap op te slaan. Snap-On maakt nu gebruik van kogellagers voor de gereedschapskisten die voorkomen dat de lade vallen uit de doos met behoud van een goede werking. A

Advertisement

Veel professionele en home monteurs kiezen Snap-On gereedschapskisten om hun gereedschap op te slaan. Snap-On maakt nu gebruik van kogellagers voor de gereedschapskisten die voorkomen dat de lade vallen uit de doos met behoud van een goede werking. Af en toe, hoewel, gereedschap raakt de lades die lade verwijderen om het gereedschap te grijpen. Het verwijderen van de laden van een Snap-On toolbox met kogellagers is letterlijk in een handomdraai in vergelijking met andere vormen van toolbox laden.

Wat je nodig hebt

  • Platte schroevendraaier

Open de Snap-On toolbox lade en verwijder de instrumenten uit de lade. Volledig uit de lade tot u de clip tabs op elke buitenzijde dia.

Druk op het einde van de tab clip up aan de ene kant met een platte schroevendraaier en trek de lade tot aan de binnenste slide stop voorbij de clip.

Herhaal dit voor de andere kant van de lade en schuif de lade uit de gereedschapskist.

Hints

Bij het opnieuw installeren van de lade volledig uit de beide buitenste dia's in het vak. Plaats de binnenste dia's op de zijkant van de lade in tussen de buitenste dia's en sluit de lade totdat u hoort de dia's elkaar klikken.

Oudere Snap-On gereedschapskisten die niet beschikken over kogellager glijders vereisen een dun stuk metaal om in te schuiven tussen de glijbaan en de zijkant van de lade om de lade te verwijderen.

Share This Post