Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe de dichtheid van een persoon Meet

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe de dichtheid van een persoon Meet

De dichtheid van een menselijk lichaam is het meten van de hoeveelheid massa in elk volume-eenheid van het lichaam. De dichtheid van de meeste objecten kunnen worden onderzocht met betrekking tot water, die een dichtheid van 1,0 gram per kubieke cent

AdvertisementDe dichtheid van een menselijk lichaam is het meten van de hoeveelheid massa in elk volume-eenheid van het lichaam. De dichtheid van de meeste objecten kunnen worden onderzocht met betrekking tot water, die een dichtheid van 1,0 gram per kubieke centimeter heeft. Objecten met een dichtheid groter dan 1,0 zinkt in water, terwijl minder dichte objecten zweven. Onder verschillende omstandigheden, het menselijk lichaam kan ofwel zinken of drijven in het water, wat aangeeft de dichtheid van een persoon nabij 1,0 g per kubieke centimeter.

Wat je nodig hebt

Schaal

Rekenmachine

Tub / bekken

Water

band

Goggles / snorkel

Maatbeker

Emmer

instructies

Gebruik een schaal om een ​​nauwkeurige meting van het gewicht van de persoon te krijgen. Omzetten van de meting van ponden naar gram. Een pond is ongeveer 453,59 gram, dus vermenigvuldig deze waarde door de berekende gewicht. De geconverteerde meting de individuele massa.

Vul een bad of een groot bassin met water, zorg ervoor dat het waterpeil hoog genoeg is om een ​​volledige onderdompeling tegemoet te komen. Markeer de eerste waterpeil met een stuk tape. Laat de persoon in te voeren het bad en dompel hun hele lichaam onder water, waardoor er geen meer dan hun hoofd boven water. Voor de meest nauwkeurige volume meting, dragen bril en een snorkel, zodat de persoon volledig is ondergedompeld. Het waterpeil moet stijgen wanneer de persoon gaat zitten in het bad.

Markeer de nieuwe waterpeil met een ander stuk tape. Verwijder het overtollige water met de maatbeker tot het waterpeil de eerste tape markering bereikt. Gebruik de maatbeker om bij te houden hoeveel water wordt verwijderd te houden, en plaats een emmer in de omgeving te ontdoen van het water. De verplaatste water vertegenwoordigt volume van de persoon. (Opmerking: Het kan nodig zijn voor een andere persoon om deze taak uit te voeren terwijl de experimentator is ondergedompeld.)

Omzetten van het volume in kubieke centimeter. Als de eerste volume werd gemeten in cups, de conversie ratio is ongeveer 236,59 kubieke centimeter tot één kop. Bij meting met een gallonemmer de verhouding 3,785.41 kubieke centimeter één gallon.

Bepaal de dichtheid van de persoon met de volgende formule: Dichtheid = massa / volume. Als nauwkeurig gemeten, zou de resulterende waarde in de buurt van 1,0 te zijn. De totale waarde is afhankelijk van de lichaamsbouw van de persoon die het experiment uitvoert, spier is dichter dan lichaamsvet.

Hints

Als dit experiment of een variatie wordt uitgevoerd in een klassikale omgeving, vergeet niet om alle veiligheidsvoorschriften door de onderwijsinstelling aangewezen volgen.

Share This Post