Index / tech / Hoe de Comma Wissel naar een punt in de Quickbooks Premier 2008 Data Entry

Share This Post

tech

Hoe de Comma Wissel naar een punt in de Quickbooks Premier 2008 Data Entry

Het verschil tussen een komma en een komma in de boekhouding is over het algemeen een grote. In de VS boekhouding of boekhoudkundige procedures, een komma wijst op een scheiding tussen de honderden plaats en de duizenden plaats. Een komma wijst op ee

Advertisement

Het verschil tussen een komma en een komma in de boekhouding is over het algemeen een grote. In de VS boekhouding of boekhoudkundige procedures, een komma wijst op een scheiding tussen de honderden plaats en de duizenden plaats. Een komma wijst op een scheiding tussen dollars en centen. Wanneer een nummer in QuickBooks dat een komma in plaats van een komma heeft weergegeven, het probleem is zelden met de QuickBooks software. Integendeel, het is met de regionale instellingen van Windows. De procedure die u gebruikt om deze verandering te maken is hetzelfde, ongeacht of u gebruik maakt van de Premier 2008 versie of een recentere versie.

Veranderen van regionale instellingen in Windows

Klik op de knop "Start" in de linker bovenhoek van het scherm. Typ 'Regio en taal "in het zoekvak en klik op" Enter. "

Klik op het tabblad 'Locatie'. Controleer of de locatie in de "huidige locatie" box verschijnt als "de Verenigde Staten." Wijzig de locatie aan "Verenigde Staten," als een andere locatie displays. Klik op het tabblad "Format". Controleer dat het formaat wordt weergegeven als 'Engels (Verenigde Staten). Als u een Europees model te gebruiken, de decimalen en komma niet weergegeven op dezelfde manier als in de Verenigde Staten. U kunt vreemde symbolen voor valuta, gevolgd door een komma hebben dat automatisch weergegeven in de verkeerde locatie.

Klik op de knop "Extra instellingen" en selecteer het tabblad "Valuta". Controleer of de "Currency" symbool verschijnt als het dollar teken. Als u de Euro of Britse pond symbool te zien, heb je de verkeerde formaat. Selecteer het tabblad "Datum" en controleer de "Short Date" sample. Als je de dag als eerste vermeld, net als in Europa, heb je de verkeerde formaat. In de Verenigde Staten, de maand weergegeven, gevolgd door de dag en jaar.

Ga terug naar het tabblad "Format" in het venster "Gewest en taal", wijzigt u het formaat van de "Engels (Verenigde Staten)" optie en klik op "OK." Wanneer u QuickBooks installeren, het "leest" het formaat dat wordt gebruikt voor Windows en wanneer u gegevens in te voeren, QuickBooks volgt de gevestigde formaat voor de geografische regio die u hebt geselecteerd. Het veranderen van de Windows-instelling naar "Engels (Verenigde Staten) zal de komma veranderen in een komma om dollars en centen te scheiden.

Veranderende Algemene voorkeuren in QuickBooks

Klik op de knop 'Bewerken' in de menubalk bovenaan het startscherm QuickBooks. Wanneer het menu verschijnt, scroll naar beneden en klik op de optie "Preferences". Wanneer het menu "Voorkeuren" wordt geopend, selecteert u de optie "Algemeen" voorkeuren.

Klik op het tabblad 'Mijn Voorkeuren'. Zoek de "My Preferences" en "Company Preferences" tabs aan de bovenkant van het geopende venster. Zoek de "Automatisch plaats een komma." optie en zet een vinkje in die doos.

Klik op de "OK" in het venster "Preferences". Elke numerieke invoer die u maakt automatisch plaats een komma voor de laatste twee cijfers dat de "Cents" van het nummer te vertegenwoordigen. De vermelding, "12345" wil is de numerieke equivalent van $ 123,45.

Als dit vakje aangevinkt blijft de vermelding "12345" is de numerieke equivalent van $ 12.345, het programma zal de plaats van de decimale punt aannemen is na het laatste nummer dat u hebt ingevoerd. Dit is een mogelijke situatie waarin de decimale punt / komma kwestie in QuickBooks heeft betrekking op een andere kwestie dan een komma plaatsing kwestie.

Hints

Beginnend in 2010, QuickBooks werd in staat is het bijhouden van twee of meer valuta's binnen hetzelfde bedrijf. QuickBooks maakt gebruik van de basisvaluta van uw land van vestiging van de waarde van de buitenlandse valuta te berekenen.

Share This Post