Index / Cars / Hoe de Check Engine Light Reset op een Audi

Share This Post

Cars

Hoe de Check Engine Light Reset op een Audi

Om zich te ontdoen van de check engine licht op een Audi te krijgen, moet het opnieuw instellen met een OBD-diagnostisch hulpmiddel, die kunnen worden gekocht bij de meeste auto-onderdelen winkels. Het display op de OBD-diagnose-instrument zal u ook

AdvertisementOm zich te ontdoen van de check engine licht op een Audi te krijgen, moet het opnieuw instellen met een OBD-diagnostisch hulpmiddel, die kunnen worden gekocht bij de meeste auto-onderdelen winkels. Het display op de OBD-diagnose-instrument zal u ook vertellen wat er mis is met de motor van de Audi's, dat leidde tot de motor licht aan te zetten is. de check engine licht het resetten zonder naar een Audi dealer of monteur bespaart u ongeveer $ 55, volgens Audi DIY. Het proces is vrij gemakkelijk te doen in het comfort van uw eigen garage en de functie werkt op alle Audi-modellen 1996-2010.

Wat je nodig hebt

OBD-diagnostisch hulpmiddel

Parkeer de Audi op een vlakke ondergrond.

Plaats de OBD-diagnose-instrument of scanner in de Audi's OBD-II-interface, die zich achter de kap release op kant van de Audi van de bestuurder, de binnenkant van het voertuig. Bereiken onder het dashboard een betere toegang tot de interface te krijgen. De OBD-II-interface is ook bekend als de diagnostische poort.

Wacht tot het display op het gereedschap om de motivering van de motor licht en voor de check engine lampje te resetten weer te geven.

Verwijder het gereedschap uit de Audi.

Share This Post