Index / Cars / Hoe de Check Engine Light Reset in een Mitsubishi Lancer

Share This Post

Cars

Hoe de Check Engine Light Reset in een Mitsubishi Lancer

De check engine licht in je Mitsubishi Lancer genereert en slaat foutcodes met betrekking tot emissies van het voertuig te controleren systeem. Deze motor codes zullen blijven in de computer opgeslagen totdat ze worden verwijderd door een resetproced

AdvertisementDe check engine licht in je Mitsubishi Lancer genereert en slaat foutcodes met betrekking tot emissies van het voertuig te controleren systeem. Deze motor codes zullen blijven in de computer opgeslagen totdat ze worden verwijderd door een resetprocedure. U kunt uw Lancer naar de meeste auto-onderdelen winkels te nemen voor een gratis diagnostische scan van de computer om de exacte probleem vast te stellen. Zodra u uw Lancer heeft opgelost, moet u de cheque motor licht te resetten.

Wat je nodig hebt

Dopsleutel

10mm socket

Open de motorkap van uw Lancer, en draai de borgmoer op de negatieve accukabel klem tegen de klok in om het los te maken met behulp van een dopsleutel.

Schuif de kabelklem off van de minpool van de accu.

Wacht 10 minuten en sluit de kabel klem. Dit zal de Lancer ECU (elektronische regeleenheid) en de check engine lampje te resetten.

Share This Post