Index / Cars / Hoe de Carburateur reinigen van een 2-takt motor

Share This Post

Cars

Hoe de Carburateur reinigen van een 2-takt motor

Carburateurs die werken met 2-takt motoren hebben de neiging om verstopte met slib en ander vuil worden. Dus, is het zeer belangrijk om deze carburateurs te reinigen zo vaak mogelijk. Op deze manier, de carburateur houdt u werkt op het hoogtepunt van

AdvertisementCarburateurs die werken met 2-takt motoren hebben de neiging om verstopte met slib en ander vuil worden. Dus, is het zeer belangrijk om deze carburateurs te reinigen zo vaak mogelijk. Op deze manier, de carburateur houdt u werkt op het hoogtepunt van zijn prestatieniveau.

Wat je nodig hebt

carburateur schoner

Rags

Air compressor met spitse blaasbuisje

Verwijder de carburateur uit de machine en zet het op een schone doek op de grond.

Spray de carburateur grondig met carburateur schoner. Dit zal opeten roest, slib en andere verontreinigingen in de montage. Zorg ervoor dat de spray krijgen in alle kleppen en spleten.

Veeg de carburateur met een schone doek, het krijgen van het zo schoon mogelijk op deze manier. Gebruik meer carburateur schoner indien nodig.

Neem een ‚Äč‚Äčluchtcompressor met een puntige tip blazen en blaas alle kleppen in de carburateur. Deze moeten zo schoon mogelijk en vrij van vuil voor de carburateur goed te laten werken.

Veeg alle afdichtingen en randen die verbinden met de bevestiging slangen.

Maak de carburateur aan de machine.

Hints

Wees niet bang om de hele blikje carburateur schoner te gebruiken. Het is vrij goedkoop en de moeite waard is het gebruik in uw carburateur volledig schoonmaken.

Wees voorzichtig met knelpunten bij het verwijderen en terugplaatsen van de carburateur op uw machine.

Share This Post