Index / Tuin / Hoe de Carburateur reinigen op een Toro Grasmaaier

Share This Post

Tuin

Hoe de Carburateur reinigen op een Toro Grasmaaier

Na een lange winter van de vergadering, carburateur een Toro grasmaaier motor is waarschijnlijk zeer worden verstopt met gummy, oude gas. Het reinigen van de carburateur op uw Toro grasmaaier voor elk maaiseizoen is een goede gewoonte om voortijdige

AdvertisementNa een lange winter van de vergadering, carburateur een Toro grasmaaier motor is waarschijnlijk zeer worden verstopt met gummy, oude gas. Het reinigen van de carburateur op uw Toro grasmaaier voor elk maaiseizoen is een goede gewoonte om voortijdige vervanging van de carburateur te voorkomen. Het reinigen van de carburateur is noodzakelijk om een ​​goede gasstroom in de grasmaaier motor mogelijk te maken.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Emmer

    carb cleaner

    Wrench set

Zoek de gastank op uw Toro grasmaaier. De gasslang wordt geklemd op de basis van de gastank en ren naar de kant van de carburateur.

Druk de klem die de gasslang aan de zijkant van de carburateur met de tang. Schuif de klem naar beneden de slang enkele centimeters.

Trek de slang af van de kant mondstuk op de carburateur met uw hand. Richt de slang in de emmer te laten de oude gas weglopen.

Spray carb cleaner in de zijkant mondstuk van de carburateur gedurende 15 seconden. Sluit de slang aan de kant van de carburateur, en schuif de klem terug op zijn plaats.

Draai de bout op de basis van de carburateur met de juiste maat sleutel. Trek de brandstofhouder van de basis van de carburateur. Dump geen gummy gas in de carburateur brandstof kom in de emmer.

Spray carb cleaner in de carburateur brandstof kom en op de vlotter boven de brandstof kom. Schroef de brandstofhouder naar de basis van de carburateur strak.

Share This Post