Index / Tuin / Hoe de Carburateur reinigen op een Stihl Chainsaw

Share This Post

Tuin

Hoe de Carburateur reinigen op een Stihl Chainsaw

De carburateur op Stihl kettingzaag kanalen een mengsel van twee-takt olie en benzine in de motor. Dat mengsel, plus vuil of puin dat zijn weg maakt langs de luchtfilter, kan een kleverige kleverige troep dat de goede werking van een carburateur nega

AdvertisementDe carburateur op Stihl kettingzaag kanalen een mengsel van twee-takt olie en benzine in de motor. Dat mengsel, plus vuil of puin dat zijn weg maakt langs de luchtfilter, kan een kleverige kleverige troep dat de goede werking van een carburateur negatief beïnvloedt. Na verloop van tijd kan dit schade aan de motor veroorzaken. Er is een relatief eenvoudige en goedkope manier voor het reinigen van een carburateur op een Stihl kettingzaag.

Wat je nodig hebt

  • Carburateur reiniger in een spuitbus

    Chainsaw moersleutel

    schroevedraaier

Verwijder de bar en de ketting van uw kettingzaag met de bijgeleverde sleutel kettingzaag.

Verwijder het luchtfilterdeksel met je schroevendraaier en trek het luchtfilter element.

Start uw kettingzaag.

Houd uw kettingzaag in de ene hand met de gashendel op ongeveer tweederde.

Spuit een één-seconde explosie van carburateur schoner in de lege ruimte waar de lucht filter was. De carburateur schoner krijgt gezogen door alle van de carburateur jets en langs naaldafsluiters, het oplossen van alle smurrie.

Spray nog één seconde explosie voor een goede maatregel, laat de motor lopen voor een beetje te verbranden elke reinigingsspray, dan sloot de motor naar beneden en weer in elkaar zetten.

Hints

Carburateur Cleaner is een zeer effectief oplosmiddel; een beetje gaat een lange weg.

Controleer uw handleiding om ervoor te zorgen u niet uw garantie ongeldig door dit te doen. adem nooit in de rook van ofwel de carburateur reinigingsspray of de rook die uit de kettingzaag wanneer de stofzuiger brandt uit.

Share This Post