Index / Tuin / Hoe de Carburateur reinigen op een Murray Push Mower

Share This Post

Tuin

Hoe de Carburateur reinigen op een Murray Push Mower

Murray produceert push maaiers met ofwel Briggs en Stratton of Tecumseh motoren. Elk van deze motoren omvat carburateurs dat regelmatig schoonmaken moeten blijven ze actief is en correct te beginnen. Grasmaaiers die niet gemakkelijk te beginnen, star

Advertisement

Murray produceert push maaiers met ofwel Briggs en Stratton of Tecumseh motoren. Elk van deze motoren omvat carburateurs dat regelmatig schoonmaken moeten blijven ze actief is en correct te beginnen. Grasmaaiers die niet gemakkelijk te beginnen, starten en onmiddellijk sterven of inactief is en lopen ruwweg wijzen op een vuile carburateur die aandacht nodig heeft.

Wat je nodig hebt

  • Handdoek

    schroevedraaier

    perslucht

    carburateur schoner

Parkeer de Murray push maaier, zet hem dan uit en laat het volledig afkoelen.

Veeg de buitenkant van het luchtfilter schoon met een handdoek. Steek een schroevendraaier in de schroef in het luchtfilterdeksel. Draai de schroef tegen de klok in los te maken en trek het recht af. Trek het luchtfilter deksel recht af. De luchtfilterkap is aan de andere zijde van de motor uit de uitlaatpijp.

Trek het luchtfilter uit het deksel en spuit het uit van de binnenkant met perslucht. Stel het filter opzij.

Steek de kleine applicatie buis in het mondstuk van een blikje carburateur schoner.

Spuit de platte metalen spoel plaat op de carburateur met carburateur schoner. Dit is een metalen plaat die de carburateur opening bedekt. Beweeg de choke plaat opzij met de ene hand en steek de carburateur schoner buis in de opening van de carburateur. Spuit de interne componenten in de carburateur met de stofzuiger.

Beweeg de brandstof koppeling vooruit en achteruit en spuit het met carburateur schoner. De brandstof koppeling is een kleine metalen plaat op een metalen draad die leidt tot het gas controle op de grasmaaier.

Vervang het luchtfilter en het deksel. Steek de schroef in het luchtfilterdeksel en rechtsom draaien met een schroevendraaier om het te scherpen in de juiste positie.

Hints

Maak de bougie op hetzelfde moment dat u de carburateur schoon te maken. Trek de bougiekabel af, draai de bougie en spuit het met carburateur schoner. Giet een theelepel van brandstof in de bougie gat en vervang de bougie en draad.

Er is geen noodzaak om de carburateur schoon te verwijderen.

Share This Post