Index / Tuin / Hoe de Carburateur reinigen op een MTD Yardmaster

Share This Post

Tuin

Hoe de Carburateur reinigen op een MTD Yardmaster

Wanneer uw MTD Yardmaster grasmaaier voortdurend sterft terwijl deze wordt uitgevoerd, hoewel de luchtfilter schoon is, de bougie is goed en er is voldoende gas in de gastank, dan is de carburateur wordt meestal gegomd met oude gas en puin. Alle gego

Advertisement



Wanneer uw MTD Yardmaster grasmaaier voortdurend sterft terwijl deze wordt uitgevoerd, hoewel de luchtfilter schoon is, de bougie is goed en er is voldoende gas in de gastank, dan is de carburateur wordt meestal gegomd met oude gas en puin. Alle gegomd-up gas in de carburateur voorkomt schoon gas in uw gas tank niet kan worden geïnjecteerd in de zuiger van de motor. Het reinigen van de carburateur zelf bespaart u de monteur vergoeding.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Carburateur schoner spuitbus

Knijp de verende klem houdt de brandstofleiding op de carburateur met een tang en schuif het naar beneden de slang 3 inch. De brandstofleiding loopt van de bodem van de gastank naar de carburateur.

Schroef de tankdop op gastank de MTD Yardmaster motor. Trek de brandstofslang off van de carburateur en richt deze in de gastank om te voorkomen dat gas uit opraken.

Richt de carburateur schoner spuitbus in de zijkant van de carburateur van de motor en spray 7-9 seconden.

Pak de bout op de basis van de carburateur met de tang. Draai hem tegen de klok in totdat het uit. Trek het klein blikje van de basis van de carburateur. Dit kan de brandstofhouder. Dump out elke gummy gas erin en spuit carburateur schoner in de bus en op het vlak boven het blik. Draai de kan terug op de basis van de carburateur.

Duw de brandstofleiding weer op de carburateur. Knijp en schuif de klem terug op het uiteinde van de slang om het vast te zetten.

Share This Post