Index / Cars / Hoe de Carburateur reinigen op een Honda Eu2000 Generator

Share This Post

Cars

Hoe de Carburateur reinigen op een Honda Eu2000 Generator

Uw Honda Eu2000 generator beschikt over een overhead kleppen motor, en de carburateur vergt regelmatig onderhoud te wijten aan de opbouw van versnijdingsmiddelen, vuil en puin. Al deze elementen vergaren in de carburateur, remmen zij de mogelijkheid

AdvertisementUw Honda Eu2000 generator beschikt over een overhead kleppen motor, en de carburateur vergt regelmatig onderhoud te wijten aan de opbouw van versnijdingsmiddelen, vuil en puin. Al deze elementen vergaren in de carburateur, remmen zij de mogelijkheid om adequaat mengen lucht en brandstof, wat aanzienlijk verminderen pk en brandstof en olie efficiƫntie, evenals het verhogen van het voorkomen van blokkeren en sputteren. Het reinigen van de carburateur zorgt ervoor dat de lucht veel sneller reizen doorheen, waardoor de statische druk en de toenemende dynamische druk, die op zijn beurt drastisch verbetert de brandstofefficiƫntie van uw generator.

Wat je nodig hebt

Platte schroevendraaier

2 schone lappen

Formula 409

drain pan

Kleine hoeveelheid benzine

Koppel de slangklem brandstofleiding met behulp van een platte schroevendraaier, en laat de brandstof uitlekken in een opvangbak.

Verwijder het luchtfilterdeksel vleugelmoer en verwijder het luchtfilter, draai het luchtfilterhuis montageschroef met een platte schroevendraaier en trek het luchtfilterhuis uit. De carburateur bevindt zich onder het luchtfilterhuis. Deze heeft een ronde cilinder met een draaibare klep, die de carburateur inlaat regelt.

Controleer de mobiliteit van de kleppen en veren door ze voorzichtig heen en weer bewegen met je vingers. Spray Formula 409 op een schone doek en veeg de carburateur omlaag grondig om overtollige opbouw te verwijderen.

Reinig de binnenkant van de carburateur behuizing met een aparte doek met benzine op. Draag een plastic gezichtsmasker te beschermen tegen rook.

Laat de schoongemaakte carburateur te drogen, volg dan de stappen 1 en 2 in omgekeerde volgorde om de procedure te voltooien.

Share This Post