Index / Tuin / Hoe de Carburateur reinigen op een Craftsman Mower

Share This Post

Tuin

Hoe de Carburateur reinigen op een Craftsman Mower

Na het opslaan van uw grasmaaier voor een seizoen, is het zeer waarschijnlijk dat de overgebleven gas in de carburateur wordt gegomd en zal moeten worden schoongemaakt voordat de motor naar behoren wordt uitgevoerd. Het reinigen van de carburateur op

AdvertisementNa het opslaan van uw grasmaaier voor een seizoen, is het zeer waarschijnlijk dat de overgebleven gas in de carburateur wordt gegomd en zal moeten worden schoongemaakt voordat de motor naar behoren wordt uitgevoerd. Het reinigen van de carburateur op uw Craftsman grasmaaier is makkelijker dan je denkt. Een carburateur slechts enkele verbindingen te en zodra ze schoon kan gas uit de tank vrijelijk opnieuw worden geïnjecteerd in de zuiger van de motor.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Wrench set

    Carb schonere nevel

    Vod

Druk de klem op het einde van de slang uit de vakman maaier gastank en dat aan de kant van de carburateur. Schuif de klem naar beneden de slang zodat u makkelijk de slang kan trekken uit de carburateur mondstuk.

Draai de bout op de basis van de carburateur met de juiste afmetingen sleutel. Neem de bout uit en trek de carburateur brandstof kom.

Duw de carburateur vlotter naar beneden en spuit het gebied boven de vlotter met carburateur schoner spray. Veeg de vlotter af met een doek.

Spuit de brandstof kom met carburateur schoner en veeg het uit met een doek.

Spray carburateur schoner in de kom, boven de vlotter en in het mondstuk, waar de brandstofslang was aangesloten. Plaats de brandstofhouder naar de basis van de carburateur. Duw de brandstofslang weer op de kant carburateur inname mondstuk. Knijp en schuif de klem terug over de slang om hem vast op het mondstuk.

Share This Post