Index / Cars / Hoe de Carburateur reinigen op een CBR250RR

Share This Post

Cars

Hoe de Carburateur reinigen op een CBR250RR

Honda CBR250RR is een kleine capaciteit sport fiets uit Japan. Hoewel de gepatenteerde brandstofinjectiesysteem is gebruikt op Honda's 2011 model verder, oudere machines maken gebruik van een traditionele vier-carburateur systeem. Als uw carburateurs

Advertisement

Honda CBR250RR is een kleine capaciteit sport fiets uit Japan. Hoewel de gepatenteerde brandstofinjectiesysteem is gebruikt op Honda's 2011 model verder, oudere machines maken gebruik van een traditionele vier-carburateur systeem. Als uw carburateurs verstopt raken met vuil, kan dit ernstig afbreuk doen aan de algehele prestaties van de fiets, waardoor misbaksels, ruw lopen en problemen bij het starten. Het schoonmaken van de carburateurs is een eenvoudig proces dat kan worden bereikt met een paar tools en kan de prestaties van uw fiets sterk verbeteren.

Wat je nodig hebt

Set van Crescent sleutels

Phillips schroevendraaier

Set van inbussleutels

carburateur schoner

Zet de ontsteking aan de fiets en zet deze op zijn kant staan. Als je gewoon voor een ritje geweest, laat minstens 30 minuten om de motor te koelen.

Maak de vangst aan de achterzijde van de zitting en verwijder deze. Dit zal de ankerbout bekend aan de achterzijde van de benzinetank. Verwijder de bout en til de gastank. Koppel de rubberen slangen die leidt tot de brandstof petcock.

Verwijder de kruiskopschroeven rond de airbox. Til het deksel en verwijder het luchtfilter. Dit zal onthullen beweging Phillips schroeven die kunnen worden gebruikt om de onderste helft van de airbox vrij te geven.

Til de airbox naar de toppen van de carburateurs te onthullen. Maak de bouten Allen die hen vasthouden aan de rest van de motor en til ze uit het frame.

Verwijder de brandstofkraan niveau door het vrijgeven van de vergrendeling schroef en verwijder de vier schroeven waarmee het membraan naar de carburateur lichaam.

Scheid de membraan van de rest van de carburateur, dan los te draaien en verwijder de zeef cap, O-ring en het scherm. Spuit alle onderdelen met carburateur schoner en veeg ze af met een doek. Spoel de jets door de met cleaner. Monteer en monteer de onderdelen.

Hints

Verwacht niets porren door de jet gaten om ze schoon als ze gemakkelijk krassen.

Share This Post