Index / Tuin / Hoe de Carburateur reinigen op een 6,5 Toro Grasmaaier

Share This Post

Tuin

Hoe de Carburateur reinigen op een 6,5 Toro Grasmaaier

Na het opslaan van uw Toro grasmaaier hele winter, is er een goede kans dat de carburateur up wordt gegomd met oude gas. Het reinigen van de carburateur is veel gemakkelijker dan het klinkt. Zodra u uw Toro carburateur schoon te maken, kan schoon gas

AdvertisementNa het opslaan van uw Toro grasmaaier hele winter, is er een goede kans dat de carburateur up wordt gegomd met oude gas. Het reinigen van de carburateur is veel gemakkelijker dan het klinkt. Zodra u uw Toro carburateur schoon te maken, kan schoon gas gemakkelijk uitmonden in de carburator en worden geïnjecteerd in de motor, zodat het soepel kan draaien. Het reinigen van de carburateur zelf bespaart u de $ 50 of meer (prijzen 2010) een monteur zou aanrekenen.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Emmer

    platte schroevendraaier

    Carb schonere nevel

    Gas

Zoek de gasleiding loopt van onder uw Toro gastank aan de zijkant van de carburateur.

Knijp de klem die de gasleiding aan de zijkant van de carburateur. Schuif de klem langs de gasleiding enkele centimeters. Trek de slang uit en richt de gasleiding in de emmer om overtollig gas te vangen.

Spray carb cleaner in de zijkant gas invoer opening van de carburateur gedurende 10 seconden. Vervang de slang, en klem op zijn plaats.

Schroef de brandstof bowl van de basis van de carburateur met de schroevendraaier. Dump geen gas in het in de emmer. Spray carb cleaner in de brandstofhouder en de vlotter in de brandstofhouder.

Schroef de brandstof kom terug op zijn plaats. Vul de maaier met nieuwe gas.

Share This Post