Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe de Breedte op Herenschoenen Meet

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe de Breedte op Herenschoenen Meet

Het meten van de breedte, in aanvulling op de lengte van elk van de voeten op de juiste maat kan een enorm verschil in de manier waarop de schoenen passen, en het comfort ervaren bij het dragen te maken. Ongemak, eelt, blaren en uiteindelijk onomkeer

Advertisement

Het meten van de breedte, in aanvulling op de lengte van elk van de voeten op de juiste maat kan een enorm verschil in de manier waarop de schoenen passen, en het comfort ervaren bij het dragen te maken. Ongemak, eelt, blaren en uiteindelijk onomkeerbaar misvormingen kan het gevolg zijn van het dragen van verkeerd passende schoenen volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons. Voordat je winkel voor een ander paar schoenen, meet je voet, zodat u de specifieke breedte die u nodig hebt leren kennen en eventuele problemen te voorkomen.

Wat je nodig hebt

Stuk papier

Duct tape

Heerser

Stap 1

Leg een vel papier groot genoeg voor beide voeten of twee aparte stukken papier op de grond en zet ze vast met tape om hen te bewegen te houden.

Stap 2

Plaats een van je sok-geklede voeten plat op het papier en buig je knie, zodat je naar beneden kunt bereiken en sporenelementen rond je voet.

Stap 3

Trace rond de buitenkant van je voet. Houd het potlood recht omhoog terwijl u tekent, zodat u zeker zal zijn om een ​​nauwkeurige mal te trekken. Zorg ervoor dat je helemaal te trekken rond de voet, aan de bovenkant van je tenen, aan de zijkanten en rond de hiel.

stap 4

Verwijder uw voet van de tekening en gebruik de rand van een liniaal en potlood om u te helpen rechte lijnen in gebieden waar het potlood niet contact met het papier maakte trekken.

stap 5

Meten van de ene zijde van het breedste deel van de voet sjabloon om de andere om de meting te krijgen. Noteer de meting. Herhaal stap 2 tot en met 5 van de andere voet.

stap 6

Raadpleeg de herenschoen breedte grafiek (zie bronnen) om erachter te komen wat de schoen breedte die u nodig hebt.

Share This Post