Index / Cars / Hoe de brandstoffilter verandering op een 1994 Ford F150

Share This Post

Cars

Hoe de brandstoffilter verandering op een 1994 Ford F150

De brandstof filter op de 1994 Ford F150 bevindt zich onder het bed van de truck aan de kant van de bestuurder. Het is gemonteerd op het chassis in de brandstofleiding. Het is een in-line brandstoffilter. De nieuwe brandstoffilter moet een pijl die d

Advertisement

De brandstof filter op de 1994 Ford F150 bevindt zich onder het bed van de truck aan de kant van de bestuurder. Het is gemonteerd op het chassis in de brandstofleiding. Het is een in-line brandstoffilter. De nieuwe brandstoffilter moet een pijl die de richting van de brandstofstroom hebben. De pijl wijst altijd naar de voorkant van het voertuig. Brandstof filters moeten om de 30.000 mijl worden vervangen als onderdeel van regulier onderhoud.

Wat je nodig hebt

Vervanging brandstoffilter

Set van sockets

Brandstoffilter disconnect hulpmiddel

Rags

Parkeer het voertuig op een vlakke ondergrond. Schakel de ontsteking van de vrachtwagen en zet de parkeerrem. Open de kap en verwijder het deksel van de relaiskast in de buurt van de kant van de bestuurder fender ook. Kijk op de binnenkant van de omslag van het diagram dat het relais voor de brandstofpomp aangeeft. Verwijder de relais en opzij leggen. Draai de motor meer dan drie of vier keer om de brandstofdruk in het systeem te verlichten. De truck zal niet starten.

Reinig het gebied van de quick-verbinding verbreekt op het brandstoffilter en de brandstofleiding met een doek. Installeer het brandstoffilter disconnect gereedschap over de snelkoppeling tussen de brandstoffilter en de lijn. Verwijder de brandstofleiding van het filter. Herhaal dit voor de andere kant van het brandstoffilter. Ontgrendelen het brandstoffilter beugel, met behulp van een socket, en verwijder het brandstoffilter.

Installeer het nieuwe brandstoffilter in de beugel en draai de bouten, zodat de pijl op het filter wijst naar de voorkant van de truck. Schuif de brandstofleidingen op het brandstoffilter totdat ze vastklikken. Steek het brandstoffilter relais opnieuw in. Start de truck en controleer op brandstoflekkage.

Hints

Als er brandstof in het brandstoffilter, maak het leeg in een daartoe bestemde voordat gooi de filter.

Share This Post