Index / Cars / Hoe de Brake Shoes verandering op een Honda CRV

Share This Post

Cars

Hoe de Brake Shoes verandering op een Honda CRV

De rem schoenen op achterremmen de Honda CRV is samen met de handrem. De achterwielen van de auto ook gebruik maken van remschijven met remklauwen, dus je moet rond deze remmen te krijgen om te werken op de schoenen. U hoeft niet aan de remtrommel te

AdvertisementDe rem schoenen op achterremmen de Honda CRV is samen met de handrem. De achterwielen van de auto ook gebruik maken van remschijven met remklauwen, dus je moet rond deze remmen te krijgen om te werken op de schoenen. U hoeft niet aan de remtrommel te verwijderen, maar het veranderen van de remschoenen is nog steeds een complexe taak waarbij meerdere bronnen en staven.

Wat je nodig hebt

handvatmoersleutel

krik

Jack staat

Moersleutel

schroevedraaier

Tang

remreiniger

drain pan

Remschoenen

Hoge temperatuur rem vet

Toegang tot de Schoenen

Blokkeer de voorwielen van de CRV om te voorkomen dat rollen. Hef achterkant van de auto, steunen het op jack stands, laat u de parkeerrem en verwijder beide achterwielen; losdraaien van de wielmoeren voorafgaand aan het opheffen van de auto maakt de wielen makkelijker te verwijderen.

Verwijder de achterste remklauwen door het verwijderen van de bevestigingsbouten met een steeksleutel terwijl de remklauw pinnen met een andere sleutel. Steun de remklauwen met een sterke draad of jas hangar, zodat ze niet hangen bij de slangen; niet de slangen niet los.

Haal de remschijven door het verwijderen van een van beide de wielmoeren met een sleutel of de twee schroeven met een schroevendraaier. Als de schijf vast aan de hub, draad twee bouten in de gaten in de schijf en draai ze heen en weer totdat de schijf is gratis.

Maak de gehele rem vergadering met een spuitbus rem schoner; geen gebruik maken van perslucht. Plaats een opvangbak onder het samenstel aan het residu vangen.

Het verwijderen van Oude Schoenen

Verwijder de twee bovenste return komt voort uit de rem schoen montage. Je moet een tang nodig om te begrijpen en trek de veren.

Duw de hold-down clips op de schoenen en zet de pennen 90 graden, zodat u de clips kunt verwijderen.

Koppel de drijfstang en de staaf voorjaar. Verwijder de lager rendement voorjaar. Trek de toonaangevende schoen en verwijder de stelschroef.

Wrikken de U-clip en de ring van de bovenkant van de achterste schoen met behulp van diagonaal frezen; de klem op de steunplaat zijkant van de schoen.

Koppel de handremhendel aan de achterzijde schoen en verwijder de schoen.

Het installeren van New Shoes

Smeer de gebieden op de achterplaat die in contact komen met de remblokken te komen; licht toe te passen bij hoge temperatuur remmen vet. Reinig en smeer de regelaar bout en gaffel.

Monteer de handremhendel aan de nieuwe achterste schoen, het smeren van de remhendel pin met het vet. Plaats de schoen tegen de stationaire aanslag op de top van de achterplaat, plaatst u de hold-down pin door de achterplaat en installeer de hold-down clip.

Installeer de regelaar en lager rendement voorjaar op elk van de nieuwe remschoenen. Plaats de voorste schoen op de achterplaat met behulp van de hold-down pin en clip.

Plaats de staaf voorjaar op de drijfstang en scheiden de schoenen, zodat u de drijfstang kunt installeren. Sluit de twee bovenste terugkeer veren om de schoenen; zult u waarschijnlijk nodig een tang te rekken en de positie van de veren in hun holen.

Monteer de remschijf en de remklauw. Draai de remklauw bevestigingsbouten tot 17 voet pond.

Draai de regelaar ster wiel om de remschoenen aan te passen; met een schroevendraaier ingebracht door het aanpassen gat. Draai het wiel totdat de schoenen te slepen op de remtrommel zoals u het te draaien. Destijds van de ster wiel totdat de schoenen niet meer te slepen.

Re-connect de wielen en laat de auto als je eenmaal de remmen hebt veranderd aan beide kanten.

Share This Post