Index / Huis / Hoe de berekening van de minimale omvang van een elektrische Baseboard Heater

Share This Post

Huis

Hoe de berekening van de minimale omvang van een elektrische Baseboard Heater

De grootte van je kachels behoren helpt ervoor te zorgen uw huis zorgt voor een aangename temperatuur, ongeacht de schommelingen in het weer. Bepalen van de grootte en hoeveelheid van baseboard kachels vereist voor uw ruimte omvat het berekenen van d

AdvertisementDe grootte van je kachels behoren helpt ervoor te zorgen uw huis zorgt voor een aangename temperatuur, ongeacht de schommelingen in het weer. Bepalen van de grootte en hoeveelheid van baseboard kachels vereist voor uw ruimte omvat het berekenen van de grootte van de ruimte, het bepalen hoe goed geïsoleerd het vak en sluiten deze waarden in een formule. Als u uw waarden te vinden op de grens tussen twee maten van verwarming, kiezen voor grotere kachels om te voorkomen dat overbelasting van een kleinere eenheid.

Bereken de vierkante meters van de ruimte die u wilt verwarmen met plint kachels. Om de vierkante meters te berekenen, vermenigvuldig de lengte van de kamer door de breedte van de kamer. Als een kamer 10 voet door 10 voet, bijvoorbeeld, zou je vermenigvuldigen 10 bij 10 en komen op 100 vierkante voeten.

Bepaal de leeftijd van uw huis en hoe goed het is geïsoleerd. Oudere woningen met een slechte isolatie vereisen ruwweg 12,5 watt aan plint verwarming per vierkante voet. Een gemiddelde woning met R-12 isolatie in de muren en R-19 in het plafond moet 10 watt per vierkante voet. Een nieuwe, volledig geïsoleerd huis met ten minste R-12 in de muren en R-30 in het plafond vereist 7,5 watt per vierkante voet. Ervan uitgaande dat je een 10-by-10 kamer met een gemiddelde isolatie, zou je 1000 watt plint warmte nodig hebben als de kamer heeft een gemiddelde hoogte van het plafond.

Pas uw berekeningen in kamers met hoge plafonds. Als u het verwarmen van een kamer met plafonds hoger dan 8 voet, voeg 25 procent voor elke 2 voet boven 8 voeten. Een kamer met 12 voet plafonds, bijvoorbeeld, zou een extra 50 procent baseboard verwarming wattage nodig.

Hints

Als je in een zeer koude klimaat met temperaturen die dip onder de 20 graden Fahrenheit, gebruik dan de volgende grootste verwarming interval. Zo moet een nieuwer huis dat 7,5 watt per vierkante voet zou vereisen in een gemiddeld klimaat 10 watt per vierkante voet hebben in een kouder klimaat.

Typische plint kachels stak 250 watt per voet. Zo zou een 2-foot-lange plint heater uit te stoten ongeveer 500 watt. Een 4-voet plint heater zou uitstoten 1000 watt. Verwarmingsvermogen kan variëren afhankelijk van het merk en model van de plint kachel, zodat de bijbehorende documentatie te raadplegen voor de exacte specificaties verwarming.

Oudere ramen kunnen toestaan ​​dat aanzienlijke hoeveelheden warmte te ontsnappen uit een kamer. Als uw ruimte heeft een aantal oude ramen, overweeg omhoog te bewegen een wattage interval. Zo moet een ruimte die normaal 7,5 watt per vierkante voet zou vereisen 10 watt per vierkante voet hebben als het heeft een aantal oude ramen.

Badkamers vereisen in het algemeen ten minste 100 watt aan warmte, ongeacht hun omvang.

De overgrote meerderheid van baseboard kachels vereisen een speciale elektrische schakeling, en de maat van deze schakeling is afhankelijk van het vermogen eisen van kachels. Raadpleeg een erkende elektricien als u niet zeker bent over uw vermogen eisen.

Share This Post