Index / Gezondheid / Hoe de behandeling van een Gezicht Rash

Share This Post

Gezondheid

Hoe de behandeling van een Gezicht Rash

Gezicht huiduitslag zijn een van de slechtst mogelijke uitslag die je kunt hebben, omdat ze zo zichtbaar. Het behandelen van gezicht huiduitslag kan soms lastig zijn, vooral als u niet zeker weet wat voor uitslag je behandelen. Wat je nodig hebt Cala

Advertisement

Gezicht huiduitslag zijn een van de slechtst mogelijke uitslag die je kunt hebben, omdat ze zo zichtbaar. Het behandelen van gezicht huiduitslag kan soms lastig zijn, vooral als u niet zeker weet wat voor uitslag je behandelen.

Wat je nodig hebt

Calamine lotion

Bepalen wat voor soort uitslag is op je gezicht. Huiduitslag komen in vele vormen. Sommige zijn rood en vlekkerig, en anderen zijn schurftige en blistery. Sommige vormen van dermatitis betrekken rode vlekken verspreid over je gezicht. Indien u onlangs in contact met gif eiken of poison ivy zijn geweest, zou je gezicht een overeenkomstige uitslag hebben als je je gezicht geraakt na het hanteren van de plant.

Blijf uit de buurt van warme omstandigheden. De koeler en droger kunt u uw omgeving te houden, hoe beter je gezicht te voelen.

Neem een ​​bad meerdere malen per dag in koud water. Gebruik geen zeep voor uw bad. Laat je lichaam weken in aardig, koel water. Splash koud water op je gezicht.

Smooth Calamine lotion op de uitslag. De lotion zal een goed gevoel als je voor het eerst toe te passen, en het zal werken op de behandeling van de uitslag. Vermijd soorten lotion die de poriën kan houden in je gezicht afgesloten. U wilt dat uw huid in staat zijn om goed te ademen als je een gezicht uitslag.

Neem een ​​kleine handdoek of een washandje en bevochtig het met koud water. Pas dit toe op elke vlekken op je gezicht dat een uitslag hebben.

Blijf gehydrateerd door het drinken van veel vocht. De vloeistoffen u hulp drinkt houdt uw huid goed gehydrateerd.

Share This Post