Index / Eten drinken / Hoe de Beater hoogte op een KitchenAid Mixer aanpassen

Share This Post

Eten drinken

Hoe de Beater hoogte op een KitchenAid Mixer aanpassen

Een KitchenAid mixer is een top-kwaliteit staande mixer gebruikt door vele professionele koks en ook door degenen die serieus zijn over hun kookkunsten. De mixer heeft veel verschillende mengen bijlagen, waarvan sommige onder meer de platte klopper,

Advertisement

Een KitchenAid mixer is een top-kwaliteit staande mixer gebruikt door vele professionele koks en ook door degenen die serieus zijn over hun kookkunsten. De mixer heeft veel verschillende mengen bijlagen, waarvan sommige onder meer de platte klopper, de mug klopper en het ei klopper. Soms kan het nodig zijn de klopper hoogte aan te passen op een KitchenAid mixer zodat de klopper niet schrapen tegen en ruïneren de kom.

Wat je nodig hebt

Platte klopper attachment

schroevedraaier

Hef het hoofd van de mixer, zodat u de onderkant van het, waar de klopper bevestiging past kunnen zien. Koppel de mixer voordat u begint om eventuele ongelukken te voorkomen.

Bevestig de platte klopper in de KitchenAid mixer. Als de hoogte juist voor deze klopper moet ook juist voor de meeste andere beater uitrusting zijn.

Zoek de schroef onder het hoofd van de KitchenAid mixer, in de buurt van de klopper bijlage. Verhoog de klopper hoogte door de schroef een kwartslag naar links, of tegen de klok in. Verlaag de klopper hoogte door de schroef ¼ van een bocht naar rechts, of naar rechts. Houd het aanpassen van de schroef tot de klopper hoogte op een aanvaardbaar niveau. Stel de schroef niet meer dan een kwartslag per keer.

Share This Post