Index / Huis / Hoe de batterijen te vervangen in een Braun Vitality tandenborstel

Share This Post

Huis

Hoe de batterijen te vervangen in een Braun Vitality tandenborstel

Braun is een van de toonaangevende bedrijven van elektrische tandenborstels. Deze tandenborstels zijn effectiever in het verwijderen van bacteriën, plaque en vlekken van uw tanden. De constante beweging van de roterende kop fungeert als een buffer op

AdvertisementBraun is een van de toonaangevende bedrijven van elektrische tandenborstels. Deze tandenborstels zijn effectiever in het verwijderen van bacteriën, plaque en vlekken van uw tanden. De constante beweging van de roterende kop fungeert als een buffer op de tanden. Braun tandenborstels werken op oplaadbare batterijen die bedoeld zijn om de laatste jaren. Het nadeel is dat het niet uitmaakt hoe goed u zorg voor de tandenborstel, de batterijen zullen uiteindelijk hun macht verliezen. De batterij vervangen moet enigszins moeilijk werk, maar het is veel goedkoper dan het vervangen van een hele tandenborstel.

Wat je nodig hebt

  • Soldeerbout

    2 2 / 3A batterijen

    soldeervloeistof

Draai de onderste dop van de tandenborstel tegen de klok in 45 graden, of totdat het niet meer draaien. Pak de onderste kap en het lichaam van de tandenborstel en trek ze uit elkaar. Stel de buitenste schil van de tandenborstel opzij.

Plaats de tandenborstel dus het zit rechtop. Zoek de twee dunne stukjes draad op de printplaat die zich in de buurt van de bodem van de tandenborstel. Sever deze draden met een soldeerbout zo dicht als je kunt om de printplaat. Al duurt het is een lichte tik van de hete soldeerbout om de draad te snijden. Het onderstuk kan nu van de rest van de tandenborstel worden verwijderd.

Knijpen beide zijden van het onderste deel van de tandenborstel. Er zijn twee haken die keep it verbonden, maar ze zullen los komen zodra je ze knijpen. Trek de onderkant stuk uit en zet het opzij. Dit stuk heeft een veer en spoel mechanisme dat nodig is voor het opladen van een accu, zodat ze niet te verliezen of te laten vallen.

Kijk naar de bovenzijde van de printplaat. Er zijn twee dunne stukjes metaal die de printplaat verbinden met een ander deel van de tandenborstel. Sever deze stukken zorgvuldig met de soldeerbout. Trek de printplaat verwijderd van de tandenborstel om de batterij te onthullen.

Duw de batterij door de bodem van de tandenborstel. Plaats de nieuwe batterij met de positieve kant naar boven in de richting van de top.

Plaats de printplaat terug op de tandenborstel als voorheen. Zoek de twee dunne stukjes metaal dat je moest verbreken om de printplaat te verwijderen. Verwarm deze met de soldeerbout en dan houd de soldeervloeistof tegen hen. Als het metaal is heet genoeg is, zal de flux smelten van de metalen stukken weer.

Zet het onderste stuk van de tandenborstel terug op zijn plaats. De onderkant van dit stuk moet een kleine inkeping te hebben. Line dit notch met het midden van de printplaat en duw het stuk tot deze vastklikt.

Soldeer de twee dunne draden terug naar de printplaat. Zorg ervoor dat ze gaan op dezelfde plekken die ze oorspronkelijk waren.

Zet de buitenste schil van de tandenborstel terug en draai het met de klok mee om het vast te zetten.

Share This Post