Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe de batterij te vervangen in een Remington scheerapparaat

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe de batterij te vervangen in een Remington scheerapparaat

Remington produceert elektrische scheerapparaten voor mannen en vrouwen. Remington elektrische scheerapparaten worden gevoed door oplaadbare NiCad batterijen. Na verloop van tijd, de batterijen slijten en verliezen hun vermogen om het scheerapparaat

Advertisement

Remington produceert elektrische scheerapparaten voor mannen en vrouwen. Remington elektrische scheerapparaten worden gevoed door oplaadbare NiCad batterijen. Na verloop van tijd, de batterijen slijten en verliezen hun vermogen om het scheerapparaat op te laden. Als de batterij in uw Remington scheerapparaat niet langer een vergoeding zal houden, je moet naar een erkende service center om de batterij te vervangen. Als u probeert om de batterij zelf te vervangen, zul je de Remington garantie op het apparaat ongeldig maken.

Poging om de Remington elektrische scheerapparaat op te laden door het op de lader. Als de accu niet kan worden opgeladen, of het zal een vergoeding niet effectief te houden, moet u de batterij te vervangen.

Ga naar de dealer locator pagina op de website van Remington (zie bronnen). Voer uw postcode in om het dichtstbijzijnde Remington-geautoriseerde service center te vinden.

Neem contact op met het service center. Het verkrijgen van de informatie voor het verkrijgen van het scheerapparaat naar het service center. Sommige service centers moet u het scheerapparaat naar de winkel te brengen, anderen zullen u toestaan ​​om e-mail het scheerapparaat.

Share This Post