Index / Cars / Hoe de batterij te vervangen in de sleutel van een Mercedes C280

Share This Post

Cars

Hoe de batterij te vervangen in de sleutel van een Mercedes C280

De Mercedes-Benz C280 is vervaardigd 1993-2008 en beschikt over een atmosferische 2,8-liter in-lijn-zes energiecentrale. De C280 ook gekenmerkt een elektronische "Smart Key" dat de bestuurder om de toegang tot het voertuig te krijgen en zet de m

Advertisement

De Mercedes-Benz C280 is vervaardigd 1993-2008 en beschikt over een atmosferische 2,8-liter in-lijn-zes energiecentrale. De C280 ook gekenmerkt een elektronische "Smart Key" dat de bestuurder om de toegang tot het voertuig te krijgen en zet de motor aan of uit maakt. Terwijl de Smart Key heeft een geïntegreerde mechanische sleutel voor noodgevallen, kunt u de dode of falende accu's zich in uw Smart Key aan de elektronische functies te herstellen vervangen.

Wat je nodig hebt

Smart Key batterij

Trek de mechanische sleutel zich in de Smart Key behuizing door op de kleine hendel naast de sleutelhanger ring.

Onderzoek de sleuf dat de mechanische sleutel voor een klein hendeltje, binnen de Smart Key behuizing bevat. Met het einde van de mechanische sleutel te duwen in de kleine hefboom, die het bovengedeelte van de batterijhouder in de Smart Key behuizing.

Scheid de bovenste en onderste delen van de Smart Key behuizing, zodat de batterijhouder naar buiten te trekken. Schuif de twee kwart-formaat batterijen uit de batterijhouder. Noteer de oude batterij ori├źntatie en plaats de nieuwe batterijen in de houder op dezelfde manier.

Plaats de batterijhouder in de Smart Key behuizing. Zorg ervoor dat de batterijhouder is op zijn plaats vergrendeld door te proberen om de batterijhouder te scheiden van de Smart Key behuizing. Plaats de mechanische sleutel in de juiste sleuf in de Smart Key behuizing om het proces te voltooien.

Share This Post