Index / tech / Hoe de Audio Hear Met de Line-in Jack

Share This Post

tech

Hoe de Audio Hear Met de Line-in Jack

Op de geluidskaart van de computer, de 'Line-In' jack is de stekker die je externe apparaten aan te sluiten. Luidsprekers, hoofdtelefoons en andere soorten audio spelen apparaten krijgen allemaal aangesloten op de 'Line-In' aansluiting wanneer u deze

AdvertisementOp de geluidskaart van de computer, de 'Line-In' jack is de stekker die je externe apparaten aan te sluiten. Luidsprekers, hoofdtelefoons en andere soorten audio spelen apparaten krijgen allemaal aangesloten op de 'Line-In' aansluiting wanneer u deze aansluit op uw computer. "Line-in" wordt ook gebruikt voor opname-apparatuur. Als deze apparaten niet geluid worden afgespeeld, kunt u dit probleem op te lossen door simpelweg het aanpassen van de volumeregeling op de geluidskaart die verband houden met deze aansluiting.

Windows XP

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Volume" in de taakbalk van uw computer. Dit pictogram ziet eruit als een luidspreker met geluidsgolven die uit het.

Klik op "aanpassen Audio Eigenschappen."

Klik op de knop "Geavanceerd" onder de "Device Volume" gedeelte van het venster op het scherm.

Zet het volume indicator balk onder een van de waarden die u op het scherm ziet of er naar beneden worden gedraaid helemaal.

Vinkt u het vakje naast 'Mute' als het wordt gecontroleerd op het scherm. Klik eenmaal om de controle weg te nemen. U zult dan in staat zijn om te horen en opnemen van audio afkomstig van de "Line-In 'aansluiting van uw geluidskaart.

Windows Vista / Windows 7

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van "Speakers" in de werkbalk van uw computer. Het pictogram ziet eruit als een luidspreker met geluidsgolven die uit het komen.

Klik op "Opname Devices."

Klik met de rechtermuisknop ergens op de achtergrond van het venster op het scherm en klik op "Show handicap Devices."

Klik met de rechtermuisknop op de "Line In" en klik op "Enable." Dit gaat aan de "Line In" aansluiting van uw geluidskaart, zodat u om te horen of geluid opnemen van een apparaat aangesloten.

Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Share This Post