Index / Cars / Hoe de AC verdamper vervangen op een Jeep Grand Cherokee

Share This Post

Cars

Hoe de AC verdamper vervangen op een Jeep Grand Cherokee

De verdamper in uw auto airco-systeem bedient een groot aantal functies, met zijn primaire taak wordt om warmte van binnen uw voertuig te verwijderen. Een tweede voordeel is dat de verdamper werkt ook als ontvochtiger. Als de lucht via de verdamper m

AdvertisementDe verdamper in uw auto airco-systeem bedient een groot aantal functies, met zijn primaire taak wordt om warmte van binnen uw voertuig te verwijderen. Een tweede voordeel is dat de verdamper werkt ook als ontvochtiger. Als de lucht via de verdamper metal coils, het vocht condenseert op het oppervlak en veroorzaakt de koudemiddel verdampt en warmte overbrengen naar de koelmechanismen van het voertuig. Als de verdamper op de Jeep Grand Cherokee is niet goed functioneert, zal uw koelsysteem niet blazen koele lucht of ontvochtigen van uw auto.

Wat je nodig hebt

schroevedraaier

Trim gereedschap

koelolie

Kwijting de airconditioning systeemdruk door het nemen van uw Jeep Grand Cherokee naar een dealer of service center. Probeer niet om het beslag los te koppelen voorafgaand aan de evacuatie van de freon, omdat het systeem onder hoge druk.

Koppel de minpool van de accu kabel.

Beweeg de schakelhendel naar de achterste stand en verwijder de voorste en achterste opslag afvalbakken. Verwijder de console schroeven, til de console omhoog, haal elektrische aansluitingen. Gebruik de hendel aan de zijkant van het stuurwiel aan de stuurkolom te verlagen tot de laagste stand. Demontagehulpstukken instrumentenpaneel, met een bekleding hulpmiddel om de bevestigingsclips los op zowel de bovenste en onderste panelen los te wrikken. Verwijder de asbak en ontkoppel de elektrische aansluitingen achter elk paneel.

Verwijder de verwarming / airco unit van onder het dashboard gebied.

Verwijder de verdamper uit de onderste behuizing.

Vervang de verdamper en in de omgekeerde volgorde installeren van de alle onderdelen. Als u de installatie van een nieuwe verdamper, voeg 2 oz. koelolie het systeem.

Recharge en lek test het systeem bij een lokale dealer of service center. Eenmaal opgeladen, zet de airco-systeem om te controleren of de juiste werking.

Share This Post