Index / Cars / Hoe de AC oplossen op een 1996 Chevy S10 2.2 Liter

Share This Post

Cars

Hoe de AC oplossen op een 1996 Chevy S10 2.2 Liter

Het is echt niet leuk als je AC niet werkt op uw Chevy S10. Als er een echt warm weer op de weg, waarom dan niet het systeem op te lossen? Misschien vindt u dat u het probleem meteen op uw eigen kan repareren. Met een speciale UV-kit van uw auto-onde

AdvertisementHet is echt niet leuk als je AC niet werkt op uw Chevy S10. Als er een echt warm weer op de weg, waarom dan niet het systeem op te lossen? Misschien vindt u dat u het probleem meteen op uw eigen kan repareren. Met een speciale UV-kit van uw auto-onderdelen winkel, het oplossen van het AC-systeem is in een handomdraai.

Wat je nodig hebt

Ontstekingssleutel

UV lek en sealer kit

Open de kap op uw S10.

Zoek de AC compressor voor de motor. De AC compressor een riem bevestigd aan de motor zodat deze wordt bij het uitvoeren.

Vraag je vriend om de motor te starten, terwijl u kijken en luisteren naar de motor. Laat uw vriend zet de AC. Luister naar RPM motor van de auto's te veranderen. Een werkende airco compressor een klikkend geluid wanneer deze wordt ingeschakeld en zal het toerental van de motor veranderen door de belasting van stroom. Als u niet beschikt over een verandering in het motortoerental en geen klikkend geluid opmerken, controleer dan de elektrische aansluitingen aan de compressor. Als u bezig bent met een AC-systeem waarbij de gordel van de AC compressor is verwijderd, zorg er dan voor dat de airco compressor niet bevroren is. U kunt de katrol zet de AC compressor om ervoor te zorgen dat het beweegt. Als het niet beweegt, dan heb je een nieuwe compressor alvorens ze nodig hebben.

Vind de netstroomingang vulstof gelegen op een van de AC lijnen invoeren van de AC compressor. Soms is er een beschermende zwarte pet die je tegen de klok kan draaien te verwijderen.

Open uw UV-kit. Hierin vindt u speciale Freon, kit, UV glazen en UV-licht te vinden.

Druk op de Freon kan op de inlaat aansluiting en knijp de trekker op de AC systeem vullen.

Rij de auto voor een tijdje met de AC op.

Parkeer het voertuig en weer open de motorkap. Zet je bril en schijnen het UV-licht rondom de AC-lijnen en compressor. Probeer om te zien of u een lek in het systeem kan vinden. Je zult in staat zijn om het lek te zien met de speciale bril en licht. Als er een groot lek, dan zul je nodig hebt om dat onderdeel te vervangen. Als het een pinhole lek, ga dan naar de volgende stap.

Druk op de blik sealer over de inlaat aansluiting en haal de trekker over. Laat de kan het AC-systeem te vullen. Deze kit zou een pinhole lek te dichten en krijg je AC systeem opnieuw in te blazen koele lucht.

Share This Post