Index / Sport en fitness / Hoe de 3-Pin Bow Sight Gebruik

Share This Post

Sport en fitness

Hoe de 3-Pin Bow Sight Gebruik

Bow jacht vereist een vaste hand en een betrouwbaar zicht te zorgen dat u goed te streven naar de afstand die de herten is, zoals pijlen vliegen in een boog weg, wat betekent dat een ander gericht hoogte is nodig voor verschillende afstanden. Een gem

Advertisement

Bow jacht vereist een vaste hand en een betrouwbaar zicht te zorgen dat u goed te streven naar de afstand die de herten is, zoals pijlen vliegen in een boog weg, wat betekent dat een ander gericht hoogte is nodig voor verschillende afstanden. Een gemeenschappelijk gezicht mechanisme is de drie-pins gezicht, die zorgt voor een jager te zijn zinnen te kalibreren tot drie verschillende afstanden, gebruik dan de pinnen te richten op doelen op verschillende reeksen.

Wat je nodig hebt

boogschietendoelstellingen

Rolmaat

Meet een punt 20 yards van het doel, en schieten met de bovenste pen lijn over het midden van de roos.

Let op de verticale afwijking van het middelpunt van uw pijlen. Als de pijlen te hoog zijn, hoe lager de pin, als te laag is, verhogen de pin, totdat uw pijlen zijn consequent rond het middelpunt bij lancering met de top pin over de roos.

Herhaal de kalibratie voor de tweede pen van 30 yards verwijderd van de doelstelling.

Herhaal de kalibratie van de onderste pen 40 meters van het doel.

Schat de afstand tot uw doelgroep bij de jacht. Dit is een vaardigheid die je leert door ervaring, alsof de tijd op het bereik dat u ook kan helpen om afstanden te leren. Hoe nauwkeuriger kunt u uw afstand te schatten, hoe nauwkeuriger je kunt schieten.

Plaats de juiste pin over het doel. Bijvoorbeeld, als je een schatting een hert te zijn op 30 yards, plaatst u de middelste pin waar u wenst om het te raken. Als het hert is tussen afstanden, wil je doel met een positie tussen de pennen afgestemd op uw doelgroep, vertekening in de richting van de afstand is het dichtst bij dienovereenkomstig.

Vuur je pijl als je denkt dat de aanblik is goed uitgelijnd.

Share This Post