Index / Huis / Hoe Cut, Peel & Stick Tile

Share This Post

Huis

Hoe Cut, Peel & Stick Tile

Peel-en-stok tegel is een populaire doe-het-zelf-project en wordt vaak aangepakt door de beginnende handige huiseigenaar die wil besparen op de vloer installatiekosten. Hoewel het proces lijkt eenvoudig te zijn, zijn er obstakels die de onervaren vaa

AdvertisementPeel-en-stok tegel is een populaire doe-het-zelf-project en wordt vaak aangepakt door de beginnende handige huiseigenaar die wil besparen op de vloer installatiekosten. Hoewel het proces lijkt eenvoudig te zijn, zijn er obstakels die de onervaren vaak tegenkomen bij een poging dit project voor de eerste keer. Een voorbeeld is hoe de schil-en-stok tegels te snijden om te passen in gebieden die te klein zijn voor een volledige tegel.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

    Straight edge ruler

    China marker

    Utility mes met extra blades

    Werkhandschoenen

Meet de plek waar de cut tegel zal worden geïnstalleerd.

Overdracht van de metingen op de bovenkant van de tegel die zal worden gesneden met behulp van een China marker en het verzorgen om de metingen te controleren op juistheid.

Leg de tegel naar boven op een hard oppervlak dat bezuinigingen zal weerstaan.

Lijn een straight edge liniaal op de snijlijn, strakke drukken op de liniaal om de tegel, zodat noch heerser noch tegel positie kan verschuiven.

Snijd de tegel, met een mes met het blad gehouden op een 45 graden en stevig te drukken op de tegel. Merk op dat het niet nodig door de tegel te snijden, maar het diep scoren met het mes.

Houd de tegel in beide handen met de cut tussen je handen; Buig de tegel in de helft. Het zal netjes snap waar de score werd gesneden.

Draai de tegel om en sneed de papieren achterkant van de snede. Uw tegel is nu klaar om te installeren.

Hints

Draag altijd handschoenen bij het gebruik van een mes.

Altijd weggesneden uit je handen en lichaam.

Share This Post