Index / Ambachten / Hoe Cut Old Kleding voor het weven van een Rag Rug

Share This Post

Ambachten

Hoe Cut Old Kleding voor het weven van een Rag Rug

Een van de beste manieren om oude kleding te recyclen is om vod tapijten uit uw versleten kleren. Traditioneel doek strips worden gebruikt als de inslag, of cross-wise vulmiddel, in het tapijt, en een sterke katoenen garen wordt gebruikt als de scher

AdvertisementEen van de beste manieren om oude kleding te recyclen is om vod tapijten uit uw versleten kleren. Traditioneel doek strips worden gebruikt als de inslag, of cross-wise vulmiddel, in het tapijt, en een sterke katoenen garen wordt gebruikt als de schering of de lengte-wise thread. Bijna elke vorm van oude kleding zal werken als vod deken inslag, maar je mag niet in staat zijn om elk stuk te gebruiken, zoals zakken en kragen, die te klein zijn om te gebruiken als strips zijn.

Wat je nodig hebt

Scherpe schaar of rolmes

Snijmat (bij gebruik van rolmes)

Weefgetouw

Zorg ervoor dat u al een warp voor vod tapijten balken, schroefdraad en sleyed door het riet op het weefgetouw. Monteer de kleren die je van plan bent om te gebruiken als inslag. Er kunnen verschillende gewichten van de stof in uw collectie, zoals denim jeans, katoenen shirts en misschien jassen. Deze zullen allemaal anders worden gesneden.

Kies de lichtste stoffen eerste, degenen die dun en gemakkelijk te snijden zijn. Neem je schaar en knip de kleding uit elkaar op de naden eerste. Knip een vlakke-gekapte naden of naden. Elk stuk van de kleding moet worden gedemonteerd. U kunt mouwen samengevoegd tot een buis te verlaten; Voor het snijden op een andere manier. Neem de zakken, kragen en de knop bands uit de shirts en gooi.

Neem een ​​groot stuk stof, bijvoorbeeld de rug van een overhemd en snijd een strook van 1 inch breed in de lengte. Rol nu dat strip in een strakke "sigaar." Als het gaat over de breedte van een potlood, dan is dat een goede breedte voor rag tapijt inslag. Doorgaan met stroken stof gesneden uit de kleding die de breedte die u nodig heeft voor een potlood-breedte bundel. Snijd de stroken in de lengte als dwars strips fray gemakkelijker. Blijven snijden het shirt op deze manier. Snijd de mouwen één lange spiraalvormige die even breed is als de andere stroken. Plaats een paar van deze stroken in de warp werpen op het getouw om te controleren om te zien of je denkt dat ze er goed uitzien wanneer geslagen.

Monteer de zwaardere gewicht kleding, zoals jeans en jassen. Deze moet in kleinere breedtes het eigenlijke weefsel zwaarder te snijden. Probeer 1/2 inch strips eerste, opnieuw snijden in de lengte. Rollen in een sigaar en zien of het ziet eruit als een potlood. Als dat zo is, in te voegen in de schuur op het getouw om te testen. Als het er goed uitziet, blijven in kleinere strips te snijden. Jeans kunnen ook in de spiraal werkwijze worden gesneden om te voorkomen dat de delen uit elkaar te halen in platte stukken.

Naai de stroken zoals gewicht stof samen in een lange strook desgewenst om weven sneller. Dit kan op de machine of met de hand. Overlap de uiteinden door een inch, vouw de overlap in de lengte doormidden en naai. Het is niet nodig om de draad te snijden elke keer dat u steek 2 uiteinden samen. Doorgaan overlapping, vouwen en stiksels. Knip de draden af ​​wanneer u klaar bent om de lange strook wind op de lap shuttle zijn. Snijden broekspijpen en mouwen in een spiraal betekent dat je minder van deze toetreding te doen.

Hints

U kunt gebruik maken van zowat elke oude kleren in vod tapijten, waaronder T-shirts en andere breisels. Oude handdoeken en lakens zijn ook nuttig inslag. Scandinavische wevers willen weven met biaisstroken omdat ze meer elastisch en minder rafelen. U kunt een lange strook van biasband maken voor het weven door het snijden van de stof op de vooroordelen en vervolgens aan elkaar naaien van de bias strips.

Niet vezels te mengen in een tapijt: gebruik maken van alle wol of alle katoen in elk tapijt, maar niet beide in hetzelfde kleed.

Share This Post