Index / Huis / Hoe Cut Natural Stone

Share This Post

Huis

Hoe Cut Natural Stone

Natuursteen, zoals graniet, marmer en leisteen, is een populaire keuze voor tegels en werkbladen in woningen. De aantrekkingskracht natuursteen is dat geen twee stukken zijn hetzelfde. Echter, het snijden van natuursteen kan een uitdaging zijn. Dat k

AdvertisementNatuursteen, zoals graniet, marmer en leisteen, is een populaire keuze voor tegels en werkbladen in woningen. De aantrekkingskracht natuursteen is dat geen twee stukken zijn hetzelfde. Echter, het snijden van natuursteen kan een uitdaging zijn. Dat kunnen sommige ervan weerhouden te kiezen steen. Maar de kwaliteit en de uitstraling van steen kan de moeite voor anderen de moeite waard zijn.

Wat je nodig hebt

  • diamantzaag

    natte zaag

    Stone keuze

Cutting Natuursteen

Hier krijg je een diamantzaag of een natte zaag. Dit zijn dure gereedschappen die gemakkelijker en goedkoper te huur zijn. Bij gebruik van een natte zaag, moet u in de buurt van een waterbron te zijn. Een natte zaag slordiger dan de diamantzaag, maar het is makkelijker. Zodra u beslissen over de tool om te gebruiken bent u klaar om de stenen te meten.

Meet stukken te passen. Zodra je klaar bent om uw stenen leggen bent, zal je nodig hebt om de stenen die gaan uitmaken van de buitenste rand van uw project te meten. Om dit te doen je gewoon meet vanaf de laatste gelegd om de rand van uw project steen. Meet je steen en markeer deze op de rug om te passen in de ruimte die je hebt in te vullen.

Snijd de steen. Je moet voorzichtig zijn om niet te breken of chip het stuk. Om dit te doen, zorg ervoor dat de steen is op een bed van zand of in de lucht zweven. U kunt dit bereiken door de stenen zitten op twee blokken als de blokken waren schragen. Omdat de stenen zorgt voor een veel stof bij het snijden moet u een veiligheidsbril en een gezichtsmasker dragen. Forceer nooit de zaag door de stenen, maar voorzichtig beginnen met de zaag op de rand en laat het zich een weg dwars door de steen.

Share This Post