Index / Kunst en Vermaak / Hoe Cut Geodes Met Water

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe Cut Geodes Met Water

Geodes zijn interessante geologische verschijnselen die aan de buitenkant uitzien als elk ander rots in het vuil. Maar van binnen zijn ze vol kristallen --- ofwel kleurrijk, helder, grijs of wazig. De kleur van de kristallen hangt af van het type ver

AdvertisementGeodes zijn interessante geologische verschijnselen die aan de buitenkant uitzien als elk ander rots in het vuil. Maar van binnen zijn ze vol kristallen --- ofwel kleurrijk, helder, grijs of wazig. De kleur van de kristallen hangt af van het type verontreiniging dat de geode wanneer vormt binnenkomt. De enige manier om een ​​geode ervaring is om het te openen. De eenvoudigste manier om dit te doen is een zaag die een diamant zaagblad en water gebruik te gebruiken. Geodes kan worden opengebroken, maar veel van de schoonheid verloren kan gaan als de hele geode verbrokkelt.

Wat je nodig hebt

Natte tegel zaag

Water

Waterpomp

Tegel zag staan ​​of tafel

Veiligheidsbril

Gehoorbescherming

Stel een natte tegel zag op een tafel of tegel zag staan ​​en vul het waterreservoir met water. Zorg ervoor dat de waterpomp is op zijn plaats en de waterpomp slang is aangesloten op het blad behuizing.

Plaats de geode op de snijtafel en lijn het geode met de diamantzaag precies waar u wilt dat de snede worden gemaakt. Op een paar van veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Draai de tegel zag op en laat het mes te draaien op volle snelheid en voor het water te stromen tegen het blad.

Langzaam duw de snijtafel naar de diamantzaag. Laat de diamantzaag door de geode te gaan langzaam, zodat de cut soepeler zal zijn.

Scheid de twee helften van de geode en trek de snijtafel weg van het snijmes. Spoel de twee helften van de geode met schoon water. Neem een ​​kijkje op de inhoud van de geode terwijl u toestaan ​​dat de geode drogen.

Share This Post