Index / Huis / Hoe Copper Jell-O Molds Reinig

Share This Post

Huis

Hoe Copper Jell-O Molds Reinig

Copper Jell-O mallen moet een goede reiniging en zorg voor schade of verkleuring te voorkomen. Elk type van koperen kookgerei, Jello schimmels inbegrepen, krassen makkelijk als gewassen met een schurende doek, reinigings- of reinigingsmiddel. De mees

AdvertisementCopper Jell-O mallen moet een goede reiniging en zorg voor schade of verkleuring te voorkomen. Elk type van koperen kookgerei, Jello schimmels inbegrepen, krassen makkelijk als gewassen met een schurende doek, reinigings- of reinigingsmiddel. De meeste koperen kookgerei heeft een coating om koper uit besmetting van het voedsel, volgens Hoe website Stuff's schoon te houden. Als de mal deze laag niet heeft, gebruik het dan niet voor voedsel. Schurende materialen kunnen ook krassen op de beschermende laag.

Wat je nodig hebt

 • Heet water

  Afwasmiddel

  zachte doeken

  Zout

  Gedistilleerd witte azijn

  Kom

Zet de stop in de gootsteen. Twee tot drie druppels afwasmiddel. Vul de gootsteen 3/4 vol met warm water.

Dompel de koper Jell-O schimmel. Eventuele resterende Jell-O zal smelten af ​​als het opwarmt. Veeg de vorm met de zachte doek.

Spoel de mal met schoon, warm water.

Giet 1/8 kopje azijn in een kom. Voeg een eetlepel. zout en meng. U kunt verdubbelen of verdrievoudigen het recept voor grotere objecten.

Giet wat van de pasta op een zachte doek. Veeg de koper.

Houd de mal onder stromend water om de pasta te verwijderen.

Share This Post