Index / Huis / Hoe Copper-Bottom Pans Reinig

Share This Post

Huis

Hoe Copper-Bottom Pans Reinig

-Koper bekleed kookgerei heeft een mooie glans wanneer het merk nieuw, maar met behulp van de pannen kan snel oxidatie dat de glans stompt veroorzaken. Commerciële schoonmakers en poetsmiddelen beschikbaar zijn, maar check het etiket voordat u om erv

Advertisement

-Koper bekleed kookgerei heeft een mooie glans wanneer het merk nieuw, maar met behulp van de pannen kan snel oxidatie dat de glans stompt veroorzaken. Commerciële schoonmakers en poetsmiddelen beschikbaar zijn, maar check het etiket voordat u om ervoor te zorgen het product veilig is voor de koper. Als u liever niet-giftige groene reinigingsmethoden, gebruiken goedkoop pantry supplies. Voor algemene zorg, was de pannen in heet, zeepwater en reinig de koperen oppervlak na elk gebruik. Vermijd schuurmiddelen en metalen schuursponsjes, die permanent het koper kunnen beschadigen.

Snij een citroen in de helft; strooi er wat zout op het snijvlak; wrijf het over de koperen oppervlak om ervoor te bezoedelen en verkleuring verdwijnen. U kunt ook gebruik maken van citroensap of azijn en zout. Bevochtig de pan met azijn; strooi wat zout en schrobben met een zachte doek. Voor taai, uitgebrande op residu, geniet de koper gebied in een grote pan met kokend water met zuiveringszout toegevoegd. Haal de pan om de paar minuten en wrijf het residu met een nylon scrubber of oude tandenborstel. Het residu verzwakt geleidelijk en komt meestal met herhaalde inweken en schrobben. Begin met een doos van zuiveringszout per liter water, het toevoegen van meer baking soda als het residu geen krimp.

Commerciële koper reinigingsmiddelen zijn gemaakt in poedervorm, dikke vloeistof of als pasta. Om gebruik te maken, nat een schone, zachte doek en er wat schoner op. Bevochtig de koperen oppervlak en de stofzuiger toepassen door wrijven de doek zachtjes over het oppervlak. Een chemische reactie verwijdert de oxidatie, dus laat de stofzuiger te zitten voor een paar seconden op moeilijke plekken; dan controleren om te zien of de oxidatie is verdwenen. Spoel de pan en herhaal het proces tot de koper is schoon. Buff de pan met een schone, droge doek om het koper te poetsen en te voorkomen dat water vlekken.

Share This Post