Index / tech / Hoe contactpersonen van oude mobiele telefoon naar Kyocera kopiëren

Share This Post

tech

Hoe contactpersonen van oude mobiele telefoon naar Kyocera kopiëren

Zo spannend als het is om een ​​nieuwe mobiele telefoon te kopen, het kopiëren van alle contacten van de oude kan lijken als een karwei. Echter, de meeste van de mobiele telefoons deze dagen komen met ingebouwde Bluetooth-technologie, waardoor het ee

Advertisement

Zo spannend als het is om een ​​nieuwe mobiele telefoon te kopen, het kopiëren van alle contacten van de oude kan lijken als een karwei. Echter, de meeste van de mobiele telefoons deze dagen komen met ingebouwde Bluetooth-technologie, waardoor het een stuk makkelijker om te bewegen rond uw telefoonboek van de ene plaats naar de andere heeft gemaakt. contacten met uw nieuwe Kyocera kopiëren is een zeer eenvoudige taak. De onderstaande opties kunnen enigszins variëren, afhankelijk van uw mobiele telefoon model.

Ga naar "Menu"> "Verbindingen"> "Bluetooth"> "Enable" op uw Kyocera telefoon.

Druk op de belangrijkste "Menu" toets op de telefoon, en ga naar "Contacts" / "Phonebook."

Ga naar 'Opties'> 'Geavanceerd'.

Selecteer 'Verzenden Alle contacten. "

Kies "Bluetooth." Nu is je telefoon zal op zoek gaan naar Bluetooth-apparaten binnen bereik, en zal de naam van uw Kyocera apparaat te laten zien, ook.

Markeer het Kyocera-apparaat, en druk op "OK."

Voer een sleutel in op zowel de apparaten, bijvoorbeeld "1234"

Wacht tot het hele telefoonboek over te dragen van de ene telefoon naar de andere. Als er een groot aantal contacten, zal het enige tijd duren voor het proces in beslag nemen.

Share This Post