Index / tech / Hoe contacten met Bluetooth Transfer

Share This Post

tech

Hoe contacten met Bluetooth Transfer

U kunt de gegevens, zoals contacten uit te wisselen, door het koppelen van twee Bluetooth-apparaten, het selecteren van de contacten die u wilt overbrengen en delen ze over de Bluetooth-verbinding. pair Devices Voordat u gegevens tussen apparaten kun

Advertisement

U kunt de gegevens, zoals contacten uit te wisselen, door het koppelen van twee Bluetooth-apparaten, het selecteren van de contacten die u wilt overbrengen en delen ze over de Bluetooth-verbinding.

pair Devices

Voordat u gegevens tussen apparaten kunt overbrengen via Bluetooth, moet u de twee apparaten koppelen. Hoewel de exacte stappen kan verschillen per apparaat, het volgende voorbeeld laat zien hoe je contacten uit je Android-gebaseerde mobiele apparaat kunt overbrengen naar uw Windows-gebaseerde personal computer.

Stap 1

Op het mobiele apparaat, tikt u op Instellingen in het hoofdscherm en kies Bluetooth. Schuif de knop om Aan om Bluetooth in te schakelen op het apparaat en tik op de doos van het apparaat zichtbaar door andere Bluetooth-apparaten te maken.

Stap 2

Op uw computer, selecteert u PC instellingen in het menu Apps en kies vervolgens PC en apparaten.

Stap 3

Dan, op uw computer, selecteert u Bluetooth in het menu. De computer zoekt naar andere Bluetooth-apparaten en moet uw mobiele apparaat te vinden, omdat je in staat om te vinden. Wacht tot een icoon met de naam van uw mobiele apparaat op het scherm in de lijst met gevonden apparaten verschijnt en dubbelklik op het pictogram.

stap 4

Op uw computer, kiest Pair om de apparaten te koppelen. Wacht tot een code om te verschijnen op het computerscherm.

stap 5

Op uw mobiele apparaat, typt u de code op het computerscherm te staan ​​koppelen met de computer.

Transfer Contact

Stap 1

Start de app Contactpersonen op uw mobiele apparaat. Kies een contactpersoon te dragen en selecteer Share.

Tip

In de meeste apparaten kunt u ook wijzen op meer dan een contactpersoon aan een groep van contacten of je hele adresboek via Bluetooth te verzenden.

Stap 2

Nog steeds op uw mobiele apparaat, selecteert u Bluetooth als de methode van het delen.

Stap 3

Dan, op uw mobiele apparaat, selecteert u uw computer als bestemming Bluetooth-apparaat.

stap 4

Overschakelen naar uw computer en bevestig de prompt om de contactgegevens te ontvangen.

Share This Post