Index / Huisdieren / Hoe Cats Keep Out Kamers

Share This Post

Huisdieren

Hoe Cats Keep Out Kamers

De eenvoudigste manier om katten uit kamers houden u niet wilt dat ze gaan op is om de deuren te sluiten, maar dat is niet altijd praktisch, of zelfs mogelijk. In plaats daarvan maken kat-toegestane kamers kitty-vriendelijk en maken off-limit ruimtes

Advertisement

De eenvoudigste manier om katten uit kamers houden u niet wilt dat ze gaan op is om de deuren te sluiten, maar dat is niet altijd praktisch, of zelfs mogelijk. In plaats daarvan maken kat-toegestane kamers kitty-vriendelijk en maken off-limit ruimtes onaantrekkelijk.

Start Early

grenzen instellen begin zal het gemakkelijker maken om de huisregels te dwingen. Als het mogelijk is, beslissen welke kamers uw kat is toegestaan ​​in voordat je haar naar huis te brengen en zet ze dienovereenkomstig.

Tip

Elke keer dat je mee naar huis een nieuwe kat is het ideaal als je een paar dagen door te brengen met haar om haar te wennen aan haar nieuwe omgeving en geleidelijk haar kennismaken met de verschillende delen van uw huis, zodat ze niet overweldigd.

Cat Kamers

Maak cat-kamers voor een beroep op uw kat, zodat ze zult willen tijd doorbrengen in hen. Kattenbak gebieden en voeding ruimte moeten private, schoon en goed onderhouden zijn. Plaats kat bomen, speelgoed en beddengoed en krabpalen in de plaatsen die u het meest wilt dat uw kat haar tijd door te brengen.

Tip

Speel met uw kat en geef traktaties in kat-vriendelijke kamers voor hen wenselijke plekken te maken.

Noncat Kamers

Plaats op zijn kop plastic vloermatten bij de ingang van kamers die u wilt uw katten uit de buurt van te sturen. U kunt ook gebruik maken van plakband op de vloer van deuropeningen - katten houden niet van het gevoel van deze oppervlakken en minder kans om cross grenzen zal zijn. Jumping is een mogelijkheid. Mogelijk moet u vloeren met een brede strook van het materiaal te dekken om uw kat te houden van vaulting zichzelf in no-go kamers. Kijk ook eens naar het gebruik van commerciële sprays die katten uit bepaalde gebieden of plaats hoge poorten af ​​te schrikken in de voorkant van de deuren af ​​te blokkeren ruimte.

Tip

Katten houden niet van de geur van azijn, koffiedik, mottenballen of sinaasappelschillen, dus als de geuren zijn smakelijk voor jou, en je hoeft geen andere dieren of kleine kinderen over, set kommen van deze in het invoerveld manieren no-cat kamers.

Waarschuwing

Sommige tape laat lijmresten op uw vloer. Lees de etiketten om ervoor te zorgen dat je het krijgen van de juiste tape voor uw vloer.

Semi-Cat Kamers

De kans bestaat dat er een aantal kamers bent u OK met katten zijn in, zolang ze volg uw regels. Bijvoorbeeld, de keuken worden beschouwd als een toelaatbare ruimte kitty springt niet op tafels of aanrechtbladen. In plaats van het maken van de kamers volledig off-limits, cat-proof bepaalde gebieden. Plaats cookies lakens op no-jump oppervlakken - kitty zal een onschadelijke schrikken wanneer ze landt op hen en zij kletteren over.

Regels handhaven

Als uw kat gaat in een kamer die off-limits, onmiddellijk haar uit en de methode die u gebruikte om haar uit te houden versterken. Een water spray fles kan haar verzieken van een no-kamer. Niet schreeuwen tegen uw kat of haar fysiek te straffen - het zal niet het probleem op te lossen, maar schrikken of haar pijn doen.

Tip

Als uw kat urine-markeert een bepaald deel van een kamer, zal ze opnieuw worden aangetrokken tot die ruimte. Opruimen ongevallen zodra je ze vinden en maken gebruik van een enzymatisch reinigingsmiddel om alle sporen van de geur te verwijderen om te voorkomen dat opnieuw te markeren.

Share This Post