Index / Tuin / Hoe Brussels Sprout Planten Trim

Share This Post

Tuin

Hoe Brussels Sprout Planten Trim

Spruitjes planten zijn winterhard groenten die lid zijn van de kool familie. Hun kleine, ronde, bladgroenten erg lijken op kleine kool hoofden. Hoewel geplant tijdens de zomermaanden, spruitje planten zijn cool-weer planten die geen spruitjes tot de

AdvertisementSpruitjes planten zijn winterhard groenten die lid zijn van de kool familie. Hun kleine, ronde, bladgroenten erg lijken op kleine kool hoofden. Hoewel geplant tijdens de zomermaanden, spruitje planten zijn cool-weer planten die geen spruitjes tot de herfst of winter produceren. Hoewel ernstige snoeien niet nodig is, zal licht snoeien spruitje planten daadwerkelijk aan te moedigen meer krachtige groei en aanvullende spruit ontwikkeling.

Wat je nodig hebt

  • Hand snoeiers

Wacht tot je ten minste één spruit te ontwikkelen op de plant en snoeien van de laagste zes tot acht bladeren met behulp van de hand snoeiers. Maak de snede zo dicht mogelijk bij de verticale stam mogelijk zonder het te beschadigen met het blad.

Snij 02:58 extra onderste bladeren per week gedurende de rest van het groeiseizoen gebruikmaking van dezelfde techniek. Houd een aantal grote, gezonde bovenste bladeren, die de plant te voeden.

Wacht tot drie weken voordat u van plan bent om de spruiten te oogsten. Stop met het trimmen van de onderste bladeren van de plant en in plaats daarvan gesneden 1-2-inch off van de bovenste verticale steel met behulp van de met de hand snoeiers. Maak de snede dwars door de stam, bij voorkeur net boven een blad.

Share This Post