Index / Huis / Hoe bouw je een Sandstone Fire Pit

Share This Post

Huis

Hoe bouw je een Sandstone Fire Pit

Zandsteen is een natuurlijke steen die bestaat uit sedimenten verzameld van de zee en het land. Zandsteen is gebruikt in de bouw voor meer dan een eeuw en heeft een verscheidenheid aan toepassingen, met inbegrip van opritten, voetpaden, patio's en vu

AdvertisementZandsteen is een natuurlijke steen die bestaat uit sedimenten verzameld van de zee en het land. Zandsteen is gebruikt in de bouw voor meer dan een eeuw en heeft een verscheidenheid aan toepassingen, met inbegrip van opritten, voetpaden, patio's en vuurkorven. Zandsteen is een uitstekende keuze voor vuurkorven vanwege zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het bouwen van uw eigen zandsteen vuurplaats kan niet alleen zorgen voor een mooie toevoeging aan uw tuin, het kan ook u geld besparen in vergelijking met de kosten van het inhuren van een aannemer.

Wat je nodig hebt

 • blokken zandsteen

  Beitel

  Brick hamer

  Schep

  Grind

  Hand sabotage of trilplaat

  Niveau

  metselwerk kalefateren

  Iron kampvuur ring

Dry-leg je zandsteen. Plaats de zandsteen als je wilt dat ze op zoek naar de laatste vuurplaats. Gebruik de beitel en bakstenen hamer te scoren en splitsing van de stenen, zodat ze rusten flush tegen elkaar in de gewenste vorm van uw vuurkorf. Zorg ervoor dat alle gewrichten zijn strak en uw stenen zijn waar je ze wilt voordat u verder gaat.

Markeer de grond over een duim buiten de perimeter van het zandsteen met een schop of een spade.

Verwijder de stenen en het creƫren van een geul die 12 inches diep en zo breed als een blok rond de perimeter gebied dat u afgebakend. graven dan naar beneden 6 centimeter in het gebied binnen de geul. Leg de zandsteen in de groeve was om ervoor te zorgen dat ze passen. Zo niet, verbreding van de geul.

Vult de sleuf slechts een 3-inch grindlaag. Compact De grind met de hand sabotage of trilplaat. Een tweede 3-inch laag en compact deze laag ook.

Leg de buitenste ring van zandsteen in de geul. Stel het niveau op de top van de twee stenen leg je om ervoor te zorgen het oppervlak niveau. Werk langs de omtrek totdat u het hele buitenring gelegd hebben.

Veeg de bovenkant van de zandsteen die u zojuist gelegd, zodat ze vrij zijn van vuil. Voeg een zigzaggende laag van metselwerk kalefateren boven op de zandstenen en stel een tweede ring op de top van de lijm. Centreren elke steen voor de tweede ring over de verbinding tussen de twee onderste stenen.

Vul de put met 6 inches van grind.

Voeg een derde en vierde ring van zandsteen door het herhalen van de stappen van het toevoegen van een laag van metselwerk lijm en het instellen van de stenen op de top.

Voeg een ijzeren kampvuur ring in de cirkel.

Hints

Voordat graven elk type put of patio, wijzerplaat 811, een gratis dienst die iemand stuurt om uw huis te controleren op ondergrondse nut draden.

Share This Post